cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Un cugirean neatent la volan a produs ieri un accident de circulație între Cugir și Vinerea

Un cugirean neatent la volan a produs ieri un accident de circulație între Cugir și Vinerea

Publicat în 16.04.2013 la ora 13:04

Neatenţia unui conducător auto din Cugir a dus la producerea unui accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule şi o căruţă. Din fericire, toţi pasagerii au scăpat cu leziuni uşoare.

În cursul zilei de luni, pe DJ 704, între localităţile Vinerea şi Cugir, B.A.I., de 19 ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Cugir – Vinerea, s-a angajat în depăşirea unei căruţe fără să se asigure corespunzător din spate, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 47 de ani, din Cugir, care era angajat în depăşirea autoturismului condus de tânăr.

În urma impactului autoutilitara a fost proiectată în căruţă care a ajuns în afara carosabilului. O femeie de 57 de ani şi un bărbat de 61 de ani, ambii din Cugir, pasageri în căruţă, au suferit leziuni corporale uşoare, femeia rămânând sub supraveghere medicală în spitalul din Cugir.

Toţi cei 3 conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în toate cazurile. Cercetările sunt continuate.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 542 ori

Un cugirean neatent la volan a produs ieri un accident de circulație între Cugir și Vinerea
Acordă o notă articolului

Comentarii

Un Comentariu la Un cugirean neatent la volan a produs ieri un accident de circulație între Cugir și Vinerea

  1. ionel Răspunde

    28.04.2013 la 14:29

    de vina e soferul utilitarei !! trebuia sa prevada ca autoturismul din fata va depasi o caruta si nu sa se bage in depasirea autoturismului si carutei in acelasi timp !!! iar daca semnalizearea stanga a autoturismului era in functiune e si mai grav caci a fortat depasirea !! cand depasesti te asiguriri in primul rand ca din sens conrar sa nu vina alt vehicol si sa ai visibilitate abea apoi sa nu fie altcineva angajat in depasirea ta care in cazul carutelor cel din spate trebuie sa astepte si sa nu te oblige sa pui frana ca un bou sau chiar sa intri in caruta din fats !!

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *