cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Un cugirean a ajuns la urgențe după ce a băut erbicid în loc de bere

Un cugirean a ajuns la urgențe după ce a băut erbicid în loc de bere

Publicat în 27.04.2015 la ora 23:54

ambulanta_smurdÎn această seara, în jurul orei 21.00, ambulanța l-a adus la serviciul de urgențe al Spitalului din Cugir pe L.A. în vârstă de 49 de ani, care a fost diagnosticat, la internare, cu intoxicație involuntară cu substanță necunoscută, cu criză de pierdere a cunoștinței.

Din discuțiile purtate cu pacientul am aflat că acesta a fost la lucru la o grădină și că a confundat sticla de bere cu un recipient din plastic în care se afla o substanță folosită la erbicidarea buruienilor.

,,După ce am luat o înghițitură din recipient mi-am dat seama că este ceva toxic și am vomitat imediat. Cred că asta m-a salvat, altfel, situația s-ar fi putut complica destul de mult. Am simțit că amețesc și am chemat salvarea,, ne-a declarat pacientul.

Medicul de gardă ne-a spus că nu știe încă substanța cu care s-a intoxicat pacientul. ,,Există suspiciune cu privire la o substanță organo-fosforată folosită la erbicidarea cerealelor, aflată într-un recipient din care pacientul a băut crezând că este vorba de bere,, a afirmat medicul de gardă. După aplicarea tratamentului medical de rigoare,

L.A. a refuzat transportul și internarea la clinica județeană de specialitate.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 459 ori

Un cugirean a ajuns la urgențe după ce a băut erbicid în loc de bere
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.