cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Un bărbat din Cugir a fost găsit spânzurat în şura casei sale

Un bărbat din Cugir a fost găsit spânzurat în şura casei sale

Publicat în 06.11.2014 la ora 9:40

barbat_spanzurat_cugirUn nou caz de suicid şochează comunitatea locală din Cugir. E.Ţ. (56 ani), cunoscut de prieteni şi de localnici ca un om liniştit şi echilibrat a fost găsit spânzurat miercuri seara, în jurul orei 20.00, în şura anexată casei în care locuia.

Descoperirea a fost făcută de naşul acestuia (E.U.) care obişnuia să-l caute tot mai des, datorită faptului că în ultima perioadă finul său era tot mai retras şi manifesta stări de nelinişte şi nervozitate.

Potrivit unor surse, actul nesăbuit al bărbatului s-ar fi produs pe fondul unei depresii determinate de singurătatea în care trăia, dar şi datorită unor neîmpliniri în plan profesional.

E.Ţ. a fost mai mulţi ani jucător la echipa de fotbal ,,Metalurgistul’’ Cugir, precum şi antrenor la echipele de seniori şi copii din cadrul asociaţiei.

Potrivit lucrătorilor din cadrul Poliţiei Cugir, bărbatul a fost trimis la morga judeţeană, astfel încât, în urma necropsiei, medicul legist să se pronunţe asupra cauzelor decesului. La rândul lor organele de anchetă vor face cercetările de rigoare având în vedere că a fost deschis un dosar penal pentru stabilirea exactă a cauzelor care au condus la decesul bărbatului.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1347 ori

Un bărbat din Cugir a fost găsit spânzurat în şura casei sale
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Un Comentariu la Un bărbat din Cugir a fost găsit spânzurat în şura casei sale

  1. buzucmarius Răspunde

    06.11.2014 la 19:34

    de neinteles aceste decizii

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *