cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Un bărbat de 57 de ani din Cugir a fost găsit fără suflare în propria locuință

Un bărbat de 57 de ani din Cugir a fost găsit fără suflare în propria locuință

Publicat în 21.03.2016 la ora 15:37

barbat-gasit-decedat-cugir-mar-2016Astăzi, în jurul orei 11.30, locatarii de pe strada ”Viitorului” Nr. 9 au anunțat organele de Poliție din Cugir că, în imobilul în care locuiesc este un vecin pe nume Torma Alexandru, în vârstă de 57 de ani, care de aproximativ zece zile n-a mai fost văzut ieșind din apartament.

Reprezentanți ai Poliției locale, însoțiți de lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Cugir, s-au deplasat la fața locului cu o scară de pompieri reușind să forțeze un geam de la apartament și să intre în interiorul imobilului.

Aici a fost găsit TA, decedat pe patul din dormitorul locuinței. Potrivit vecinilor acesta trăia singur, avea o soră care locuia în Germania, era pensionat medical, ceea ce presupune că suferea de o boală de care locatarii nu aveau cunoștință. La ora când publicăm materialul cu tragicul eveniment, erau așteptați să sosească la fața locului o echipă de criminaliști și medicul legist, urmând ca în urma necropsiei să se stabilească exact cauza decesului.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 1432 ori

Un bărbat de 57 de ani din Cugir a fost găsit fără suflare în propria locuință
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.