cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Un bărbat de 46 de ani și fiul acestuia de 27 de ani, din Cugir, arestați pentru trafic de droguri

Un bărbat de 46 de ani și fiul acestuia de 27 de ani, din Cugir, arestați pentru trafic de droguri

Publicat în 29.12.2016 la ora 13:45

Cugireanul Mihai Romoșan, își va petrece Anul Nou în arest după ce  magistrații de la Tribunalul Alba au admis propunerea DIICOT Alba și au dispus arestarea preventivă a bărbatului cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere, vânzare şi punerea la dispoziţie a unei locuinţe pentru consum de droguri de risc. În același dosar, fiul acestuia, Mihai Raul Romoșan, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat preventiv încă din data de 11 noiembrie 2016.

”Soluția pe scurt: Admite propunerea Ministerului Public – D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia şi, în consecinţă: În baza art. 226 alin. 1 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1 şi 4 lit. e Cpp și art. 223 alin. 2 Cpp dispune arestarea preventivă a inculpatului ROMOȘAN MIHAI…., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 28.12.2016 până la data de 26.01.2017, inclusiv. În baza art.275 alin. (3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia, iar suma de 130 lei reprezentând onorariul apărătorului din oficiu pentru inculpat, va fi virată în contul Baroului Alba, din fondurile Ministerului Justiției. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul și de la comunicare cu reprezentantul parchetului. Pronunţată în camera de consiliu, azi 28.12.2016, ora 14:30”, se arată în minuta publicată pe portalul instanței.

Reamintim că la domiciliul celor doi, BCCO și DIICOT Alba Iulia au efectuat, în 10 noiembrie, o percheziţie, fiind depistată ”masă vegetală” (canabis). De asemenea, s-au găsit şi obiecte destinate consumului de droguri. În urma acestei acțiuni oamenii legii au pus în aplicare un număr de 15 mandate de aducere a unor consumatori de droguri, care au fost audiați la sediul DIICOT, după care tânărul cugirean a fost arestat preventiv, iar tatăl său a fost pus sub control judiciar.

Acest articol a fost citit de 1697 ori

Un bărbat de 46 de ani și fiul acestuia de 27 de ani, din Cugir, arestați pentru trafic de droguri
4.5 (90%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.