Rămâi conectat

Ştiri din zonă

Un bărbat de 35 de ani din Șibot este cercetat de polițiști, în cazul furtului panourilor de protecție de pe Autostrada A1

cugirinfo.ro

Publicat

în

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au continuat cercetările în ceea ce privește un furt de panouri metalice de protecție de la Autostrada A1.

În urma investigațiilor efectuate, la data de 23 februarie 2022, s-a reușit identificarea unui alt bărbat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Șibot, care este bănuit că ar fi participat la săvârșirea furtului.

Citește și: Trei persoane din Șibot, bănuite că ar fi sustras mai multe panouri de protecție de pe Autostrada A1, cercetate de polițiști

Pentru documentarea activității sale infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, polițiștii i-au percheziționat locuința, ocazie cu care au identificat 10 metri liniari de plasă de sârmă dar și mai multe scule și motoferăstraie în legătură cu care există suspiciunea că ar proveni din infracțiuni de furt.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

• Informații de background:

 La data de 23 februarie 2022, poliţiştii Secției 2 Politie Rurala Vințu de Jos au identificat doi tineri, de 16 și 22 de ani și o femeie, de 33 de ani, toți din comuna Șibot, ca persoane bănuite de săvârşirea unor furturi.

În sarcina acestora, s-a reţinut faptul că, în perioada ianuarie – februarie 2022, ar fi sustras, panouri de sarma din gardul de protecție de al Autostrăzii A1, pe o lungime de 887 de metri.

Pentru documentarea activității lor infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, în comuna Șibot, ocazie cu care au fost identificate o parte din bunurile furate.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor 3 precum și pentru identificarea altor persoane care ar fi fost implicate în faptele de furt.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Ştiri din zonă

Intervenție a pompierilor militari din Sebeș pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un hambar, din Balumiru de Câmp

cugirinfo.ro

Publicat

în

Pompierii militari din Sebeș au fost solicitați să intervină în cursul serii de marți, 14 mai 2024, pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un hambar din localitatea Balomiru de Câmp.

„Secția de pompieri Sebeș intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Balomiru de Câmp. Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la un hambar. Forțe alocate: 2 x ASAS și 1 x EPA”, a transmis ISU Alba.

UPDATE: „Incendiul este localizat. Arde acoperișul unui hambar pe o suprafață de aproximativ 30mp. De asemenea, echipajul medical prezent la locul producerii incendiului a asistat o persoană cu atac de panică. În continuare forțele de intervenție lucrează la stingerea în totalitate a incendiului”, a mai transmis ISU Alba.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Ştiri din zonă

Ravagii făcute de o ploaie torențială însoțită de grindină, la Tărtăria

cugirinfo.ro

Publicat

în

O ploaie cu grindină de mari dimensiuni a făcut ravagii duminică în satul Tărtăria, comuna Săliștea. Curțile și grădinile oamenilor au fost acoperită de bucăți de gheață, ca după o ninsoare.

Codul galben de vreme rea și-a spus cuvântul la Tărtăria unde o ploaie de câteva minute, cu grindină a făcut prăpăd în curțile și grădinile localnicilor.

Oamenii spun că grindina le-a distrus grădinile, dar și florile din curți și pomii fructiferi.

Reamintim că județul Alba se află sub avertizare de vreme rea până duminică la ora 23.00. Sunt prognozate averse torențiale, descărcări electrice, vânt, dar și grindină.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Ştiri din zonă

Un bărbat de 63 de ani a ajuns la spital, în urma unui accident rutier petrecut pe DJ 704K

cugirinfo.ro

Publicat

în

La data de 8 mai 2024 în jurul orei 20.45, polițiștii din Cugir au intervenit pe DJ 704K unde a fost sesizată producerea unui accident rutier.

Din primele cercetări, a rezultat că un bărbat de 46 de ani, din Bumbești-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 704K, într-o curbă, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat într-un canal de colectare a apei pluviale.

În urma accidentului, un bărbat de 63 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir