cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Un autocar în care se aflau și 8 cugireni a luat foc la granița dintre Ungaria și Austria

Un autocar în care se aflau și 8 cugireni a luat foc la granița dintre Ungaria și Austria

Publicat în 30.12.2013 la ora 8:17

autocar-arsUn autocar care transporta 46 de persoane către Germania a luat foc în cursul nopții trecute, în apropiere de granița dintre Ungaria și Austria. Între pasageri se aflau și 8 cugireni, care mergeau la muncă sau să-și petreacă Revelionul cu rudele care muncesc în străinătate.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă toți pasagerii au rămas fară bagaje, care s-au făcut scrum odată cu autocarul. Potrivit martorilor, pompierii au ajuns la aproximativ 30 de minute după ce au fost anunțați, astfel că nu au mai putut salva nimic.

Pe drum, în jumătatea din spate a autocarului era foarte cald iar în partea din fața oamenii erau nevoiți să stea îmbrăcați ca afară. Până la urmă au cerut șoferului să ridice temperatura și imediat am simțit că mașina s-a umplut de fum. Șoferul a oprit într-o parcare. Am coborât cu toții. Unul dintre pasageri a vrut să-și scoată bagajul din cală și când a deschis ușa a observat că totul era cuprins de flăcări. Ne-am îndepărtat cu toții de locul incendiului și la foarte scurt timp întregul autocar a luat foc”, a spus unul dintre pasagerii din Cugir.

Acesta a mai spus că au fost cazați cu toții peste noapte într-un internat dintr-un oraș aflat în apropiere iar dimineață la ora 11.00 au plecat cu un alt autocar spre Germania.

Pentru bagajele distruse pasagerii au primit câte 100 de euro, reprezentând avansul din despăgubirea datorată de firma care deține autocarul.

Acest articol a fost citit de 606 ori

Un autocar în care se aflau și 8 cugireni a luat foc la granița dintre Ungaria și Austria
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *