cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Un angajat al Uzinei Mecanice Cugir a decedat în urma unei intoxicații cu o substanță necunoscută

Un angajat al Uzinei Mecanice Cugir a decedat în urma unei intoxicații cu o substanță necunoscută

Publicat în 10.11.2015 la ora 20:52

ambulanta-smurd-noapteaUn echipaj aparținând SMURD Alba Iulia s-a deplasat în cursul acestei după-amiezi la Spitalul din Cugir pentru a acorda ajutor medical de urgență, unui salariat de la Uzina Mecanică Cugir, intoxicat potrivit serviciului de gardă al unității locale de sănătate, cu o substanță necunoscută.

După cum am aflat, I.F. în vârstă de 51 de ani, cu domiciliul în localitatea Vinerea, lucra într-o secție de producție a uzinei de armament și muniție, iar cu puțin timp înainte de terminarea programului de lucru a băut din greșeală lichid aflat într-un recipient, fără să-și dea seama că a confundat sticla de suc cu una în care se afla o substanță toxică.

După operațiile de intubare executate la Cugir, echipa SMURD a pornit imediat spre Secția de Urgență a Spitalului Județean Alba, dar cu toate eforturile de resuscitare, pacientul a decedat cu puține momente înainte de a ajunge în secția de reanimare.

Potrivit unor informații, o echipă de criminaliști face la această oră cercetări pentru a stabili cauzele care au condus la decesul bărbatului.

UPDATE: ”La data de 10.11.2015, în jurul orei 14.05, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că angajatului unei societăţi comerciale din Cugir i s-a făcut rău la locul de muncă şi a fost transportat la spital. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că F.I., de 51 de ani, din Cugir, ar fi băut o substanţă necunoscută, dintr-o sticlă pe care o avea în dulap, crezând că este o băutură comestibilă. Victima a fost transferată la spitalul din Alba Iulia însă a decedat pe drum. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 958 ori

Un angajat al Uzinei Mecanice Cugir a decedat în urma unei intoxicații cu o substanță necunoscută
3.8 (75%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *