cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Un adolescent din Orăștie a furat calul unui cugirean

Un adolescent din Orăștie a furat calul unui cugirean

Publicat în 03.12.2015 la ora 11:22

duba-politie-cugirPoliţiştii din Cugir l-au identificat pe un minor din Orăştie, ca fiind persoana bănuită de furtul unui cal ce aparţine unui cetăţean din Cugir.

Animalul a fost recuperat şi restituit proprietarului, iar faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt precum şi pentru documentarea întregii sale activitate infracționale, întrucât din cercetări a rezultat că ar fi furat şi alte animale.

 Potrivit IPJ Alba, „miercuri, 2 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din Orăştie, l-au identificat pe un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Orăştie, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 1 decembrie a.c.

Din cercetări a rezultat că, în data de 30 noiembrie 2015, minorul a sustras un cal ce se afla la păscut, în grădina unui cetăţean din Cugir, situată în zona Râul Mic. Valoarea prejudiciului a fost estimată de păgubit la 3.000 de lei.

Cu ocazia activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţişti, animalul a fost recuperat şi restituit proprietarului.

Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale întrucât acesta este bănuit şi de comiterea altor furturi de animale, din gospodării situate în judeţele Alba şi Hunedoara.”

Facebook 

Acest articol a fost citit de 184 ori

Un adolescent din Orăștie a furat calul unui cugirean
5 (100%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.