cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Ultimele două vagoane ale unui tren de călători, ce se deplasa pe ruta Constanța – Arad, au deraiat în dreptul localității hunedorene Băiești

Ultimele două vagoane ale unui tren de călători, ce se deplasa pe ruta Constanța – Arad, au deraiat în dreptul localității hunedorene Băiești

Publicat în 23.12.2018 la ora 9:09

În cursul acestei dimineți, în zona localității Băiești din județul Hunedoara, ultimele două vagoane din garnitura unui tren care transporta 120 de calatori au deraiat, potrivit IGSU.

Având în vedere numărul mare al ocupanților din cele două vagoane, aproximativ 20 de persoane, a fost imediat Activat Planul Rosu de Interventie.

După sosirea la fața locului a echipajelor ISU Hunedoara, pompierii au constat ca în urma accidentului a rezultat o singură victima, cu posibile fracturi la membrele superioare. După acordarea asistentei medicale de urgență la fața locului, victima va fi transportată la spital.

Totodata, s-au facut verificări printre călători pentru identificarea si altor persoane cu leziuni în urma accidentului, însă celelalte persoane nu au nevoie de ingrijiri medicale.

Trenul se deplasa pe ruta Constanța – Arad. Toți pasagerii vor fi preluati si transportati in siguranta la Petrosani.

Au intervenit la fata locului 4 echipaje de pompieri si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Hunedoara.

UPDATE: Persoana rănită în urma deraierii trenului Constanța – Bucureşti Nord – Arad între stațiile Petroșani – Subcetate, în Hunedoara, stătea în ușa trenului și a fost preluată de un echipaj al Ambulanței, transmite CFR Călători. O locomotivă Diesel va prelua garnitura de tren, iar pasagerii își vor continua călătoria, potrivit Mediafax.

În jurul orei 07.15, ultimele trei vagoane aflate în compunerea trenului IR 1821 Constanța – Bucureşti Nord – Arad au deraiat între stațiile Petroșani – Subcetate, informează CFR Călători.

În cele trei vagoane deraiate se aflau aproximativ 60 de pasageri, iar în celelalte vagoane aproximativ 80 de călători.

O persoană care stătea în ușa trenului a fost rănită și a fost preluată de un echipaj al Ambulanței.

O locomotivă Diesel va prelua garnitura de tren, iar pasagerii își vor continua călătoria spre destinația finală, mai precizează CFR Călători.

La fața locului se deplasează reprezentanții autorităților care vor ancheta cauzele producerii acestui incident, precum și echipele de specialiști care vor interveni pentru eliberarea gabaritului.

Acest articol a fost citit de 642 ori

Ultimele două vagoane ale unui tren de călători, ce se deplasa pe ruta Constanța – Arad, au deraiat în dreptul localității hunedorene Băiești
3.5 (70%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.