cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Trupa „Millenium C”, a Casei de Cultură din Cugir, va participa la Festivalul Tineretului „Ayia Napa” din Cipru

Trupa „Millenium C”, a Casei de Cultură din Cugir, va participa la Festivalul Tineretului „Ayia Napa” din Cipru

Publicat în 11.08.2017 la ora 19:14

Între 23 și 28 august 2017, o delegație a orașului Cugir se va deplasa în Cipru pentru a participa la Festivalului Tineretului organizat în municipalitatea „Ayia Napa”.

Potrivit Referatului de Specialitate înaintat Consiliului Local Cugir, la eveniment vor fi prezenți un număr de 6 participanți (5 membri ai trupei de muzică pop – rock „Millenium C” și 1 persoană – șef delegație – din cadrul Casei de Cultură a orașului Cugir). Orașul Cugir colaborează cu municipalitatea din Ayia Napa din anul 2014, în cadrul proiectului european „Aducem Europa mai aproape de comunitățile locale”, și a continuat colaborarea pe plan cultural începând cu anul trecut, când formația muzicală „Cavo Greco” și un grup de dansatori a participat la Festivalul Național de dansuri și tradiții populare Cugir – Vinerea, în Poiana cu goruni.

Întrunit în ședință extraordinară Consiliul Local Cugir a aprobat cheltuielile ocazionate de deplasarea delegației în contextul celor menționate mai sus, constau în costuri privind cheltuielile de transport, respectiv suma de 6000 lei, costul biletelor de avion și 630 euro diurna acordată conform legii, respectiv: 105 euro/ persoană constând în 1 zi diurnă întreagă și 4 zile cu 1/2 diurnă. Organizatorii evenimentului asigură, conform invitației cazarea și masa pentru această perioadă.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 257 ori

Trupa „Millenium C”, a Casei de Cultură din Cugir, va participa la Festivalul Tineretului „Ayia Napa” din Cipru
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.