Rămâi conectat

Sport

Trupa de sub Drăgana, la a doua victorie consecutivă: Recolta Dorolț – Metalurgistul Cugir 0-1 (0-0)

cugirinfo.ro

Publicat

în

recolta-dorolt-metalurgistul-cugir-noi-2016Metalurgistul Cugir s-a impus astăzi pe terenul penultimei clasate, Recolta Dorolț și a obținut a doua victorie consecutivă, fără gol primit.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Cocină (min. 78), dintr-o lovitură de pedeapsă, obținută de Stoianof, transformată de golgheterul Metalurgistului, ce a ajuns la 7 goluri stagionale. partida s-a disputat pe o mlaștină, un teren la limita impracticabilului, lucru ce a afectat din plin aspectul jocului. Oaspeții au avut trei bare, prin Cocină, Stoianof și Bactăr (toate în actul secund), plus alte două penalty-uri neacordate (Negrescu, Cocină) ambele în prima repriză, plus ocazii irosite de Itu, Cocină, Stoianof, Udrea. Important rămân cele trei puncte, într-un meci ce a semănat cu o luptă surdă în noroi.

• Călin Moldovan: „Băieții au dat o probă de caracter, într-o mlaștină”

„Băieții a dat o probă de caracter, de voință, în condiții inumane. Nu este firesc să joci fotbal într-o mlaștină. Nu putem vorbi de fotbal, în condițiile unui arbitraj indulgent cu gazdele. Până la urmă contează rezultatul, pentru că nu ai ce să analizezi la un asemenea meci. Până la urmă e important că am ieșit întregi de pe teren„, a precizat Călin Moldovan.

Metalurgistul: D. Popescu – Maftei, Bactăr, Negrescu, Cioban, Tăban (46, Stoianof), Măd. Popa, Covaciu (89, Marinoiu), Cocină (85, I. Tătar), Itu (80, Iovănescu), Udrea ; rezerve S. Iordache, Codrea, Toriște. Antrenor Călin Moldovan.

Rezultatele etapei a XII-a:
• Sănătatea Cluj – Comuna Recea 0-2
• FC Zalău – Unirea Jucu 2-1
• Gaz Metan II – CS Oşorhei 5-2
• FC Bistriţa – CS Iernut 1-4
• Recolta Dorolţ – Metalurgistul Cugir 0-1
• Unirea Dej – Avântul Reghin 1-0
• Viitorul Ulmeni – ASA Tg. Mureş II 2-1

FOTO: Sportul Sătmarean

 


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Sport

Medalie de bronz pentru atletul cugirean Vasile Hârjoc, la Campionatul European de Atletism din Italia

cugirinfo.ro

Publicat

în

În cea de-a opta zi a Campionatului European de Atletism care se desfășoară în localitatea Pescara, din Italia, s-a desfășurat proba de 10 km Alergare pe Șosea.

Romania a obținut medalia de bronz la categoria plus 70 ani prin reprezentantul Județului Alba, atletul Vasile Harjoc de la Club Sportiv „Metalurgistul” Cugir (născut în comuna Cut), pregătit de antrenorul Gheorghe Hăprean.

El s-a situat pe poziția a III-a de pe podium cu timpul de 42 min. 41 sec. (nou record național doborât după 30 ani, deținut până în prezent de Moscowitci Ferdinand din Baia Mare).

Celălalt participant la Campionatul European de Atletism, Aurelian Zăgrean categ +35 ani, de la CSM „Mica Romă” din Blaj, tot în proba de 10 km la aceeași competiție, a obținut locul 18 cu timpul de 38 min. 22 sec.

De asemenea, la concursul de cros din 24 septembrie 2023m, Vasile Hârjoc a străbătut 6 km în 22 min. 21 sec. și s-a clasat pe locul 4 la categ plus 70 ani, iar Aurel Zăgrean de la Blaj a venit pe locul 9 cu timpul de 11 min. 36 sec. în proba de 3000 m.

Duminica, 1 octombrie 2023, în ultima zi de concurs, Vasile Harjoc va lua startul în proba cea mai lungă a competiției de Semimaraton (21,097 km).

Îi dorim mult succes!

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

„Roș-albaștrii”, egal sub „Drăgana”: Metalurgistul Cugir – Gloria Bistrița 1-1 (0-1)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Gloria Bistrița, considerată „sperietoarea” echipelor din Alba, s-a împiedicat, astăzi, la Cugir. Metalurgistul, ce venea după două înfrângeri consecutive, a reușit o remiză prețioasă cu trupa lui Adrian Falub, scor 1-1 (0-1), ieșind în evidență reușita egalizatoare a lui Cocan (55, eurogol), după ce vizitatorii au punctat la finele primei reprize prin Pațurcă (45+3).

„Roș-albaștrii”, cu probleme majore de efectiv, antrenorul Lucian Itu fiind iarăși titular, la 45 de ani, meritau acest punct, ținând cont de aspectul confruntării.

Bistrițenii, care au învins net Industria Galda (5-1) și CSM Unirea (6-1) nu s-au regăsit în această deplasare, marile ocazii aparținând gazdelor (excelentă prestația căpitanului Vitinha).

• 1-1, MIN. 55: COCAN, eurogol, șut cu efect, în vinclul stâng, de la 20 de metri!

• 0-1, MIN. 45+3: PAȚURCĂ, reluare din 8 metri, la centrarea lui Gallo, din dreapta, ultima fază a primei reprize.

După egalare, Bura (67) a tars alături din 15 metri. Bistrițenii au solicitat penalty la pătrunderea lui Fl. Bălan (73).  Cocan (83) – șut peste de la marginea careului. Mingea trimisă de la 30 de metri de Selagea (84) l-a lovit în cap pe Haralambie. Perjeriu (90+3) a respins lovitura liberă executată de Fridrich

Speculativă, Gloria a punctat la singura ocazie reală, în prelungirile primei reprize.

Au evoluat formațiile:

Metalurgistul Cugir: Perjeriu – Dohotariu, S. Itu, Vl. Popa, Vitinha/ cpt – Cocan, Udrea, P. Păcurar, Gh. Hăprianu (89, Ad. Coman) – L. Itu (85, Șuteu), Bura (72, Selagea); rezerve Herlea, Al. Kiraly, M. Neagu, R. Păcurar,  Tăban. Antrenor Ion Ilie.

Gloria Bistrița: Haralambie – Gallo, Fridrich. R. Bălan/ cpt, Mar (63, Fl. Bălan) –  V. Mihalcea (77, Al. Florescu), Martinovici, Pațurcă – Râpan (68, Zaharia), Banyoi (46, G. Deac), Davordzie; rezerve Neacșu, Hasnaș, Trifan, Ciobănică, Uțiu. Antrenor Adrian Falub.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Tenismenii cugireni, Raul Dubleș și Alice Bulzan, pe podiumul Campionatului Național „Tenis 10” desfășurat la Sibiu

cugirinfo.ro

Publicat

în

Tinerii tenismeni cugireni Raul Dubleș și Alice Bulzan, ambii cu vârsta de 10 ani, pregătiți de antrenorul Lucian Rada de la Clubul Sportiv „Metalurgistul Cugir”, au participat în acest weekend în municipiul Sibiu, la Turneul tenis de câmp, „Cupa FOX” din cadrul Campionatului Naţional „Tenis 10” unde au obținut medalii la categoria mingi verzi 10 ani.

Astfel, Raul Dubleș s-a clasat pe locul 3 (general) pentru al doilea concurs la rând, iar  Alice Bulzan pe locul 3 (grupa B), la egalitate cu locul 2.

Îi felicităm și noi pecei doi sportivi, pe antrenorul lor și le dorim rezultate tot mai bune în competițiile care îi așteaptă!

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir