cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Tribunalul Alba l-a condamnat pe un recidivist din Cugir la 4 ani şi 9 luni de închisoare pentru trafic de droguri

Tribunalul Alba l-a condamnat pe un recidivist din Cugir la 4 ani şi 9 luni de închisoare pentru trafic de droguri

Publicat în 01.10.2017 la ora 18:11

Un bărbat din Cugir, judecat la Tribunalul Alba pentru trafic de droguri de risc, a primit pedeapsă cu executare. R.M. a fost trimis în judecată, alături de soția sa și fiul său, pentru că au deținut, consumat și vândut canabis în apartamentul propriu din Cugir.

Ceilalți doi inculpați au fost condamnați, în prima instanță, la închisoare cu suspendare.

În cazul lui R. M., Tribunalul a disjuns cauza și a solicitat informații de la o instanță din Germania, unde inculpatul avea o altă condamnare care a fost recunoscută de completul de judecată din Alba Iulia. De asemenea, s-a dispus revocarea unei condamnări anterioare, tot pentru trafic de droguri, de 2 ani de închisoare cu suspendare, aplicată în 2012 tot de Tribunalul Alba.

La acestea s-au adăugat pedeapsa decisă în acest dosar stabilită la 1 an și 7 luni. În final, inculpatul a fost condamnat la 4 ani și 9 luni de închisoare cu executare. ”Scade din durata pedepsei aplicate inculpatului 161 zile reprezentând durata arestării preventive şi a arestării provizorii executate în dosarul Judecătoriei Nurnberg, reţinerea de 24 ore din data de 27.12.2016 şi perioada arestării preventive din data de 28.12.2016 la zi.

Menţine arestarea preventivă a inculpatului. Dispune prelevarea de probe biologice de la inculpat. Dispune confiscarea de la inculpat a sumei de 3.710 lei. Obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 1.050 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare”, se afirmă în dispozitivul deciziei de la Tribunalul Alba. Anchetatorii au descoperit atunci ”masă vegetală” (canabis) şi obiecte destinate consumului de droguri.

Inculpatul poate contesta decizia la Curtea de Apel. Până la pronunțarea unei decizii definitive, acesta beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 892 ori

Tribunalul Alba l-a condamnat pe un recidivist din Cugir la 4 ani şi 9 luni de închisoare pentru trafic de droguri
4.7 (93.33%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.