cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Trei bărbați și un minor din Cugir cercetați penal după ce au spart un magazin din oraș și au furat mai multe telefoane mobile

Trei bărbați și un minor din Cugir cercetați penal după ce au spart un magazin din oraș și au furat mai multe telefoane mobile

Publicat în 10.03.2017 la ora 12:36

Poliţiştii din Cugir au identificat persoanele bănuite de comiterea unui furt dintr-un magazin specializat în comercializarea telefoanelor mobile. O parte din prejudiciu a fost recuperat, iar faţă de două dintre persoanele bănuite de comiterea faptei, a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

La data de 09.03.2017, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir i-au identificat pe 4 tineri din oraş, ca persoane bănuite de comiterea unui furt de telefoane mobile, cu un prejudiciu estimat la suma de 24.000 lei.

În sarcina lui B.R.G, de 28 de ani, B.A., de 35 , A.N., de 30 de ani şi a unui minor de 15 ani, toţi din Cugir, s-a reţinut faptul că, în noaptea de 17/18.11.2016, au pătruns, prin efracţie, într-un magazin specializat în comercializarea telefoanelor mobile din Cugir şi au sustras telefoane în valoare de 24.000 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze 13 telefoane, în valoare de 10.000 de lei. Faţă de B.R.G. şi B.A. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 10 martie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

A.N. este încarcerat în penitenciar, pentru executarea unei pedepse privative de libertate, iar în legătură cu minorul, cercetările sunt continuate cu acesta în stare de libertate.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1049 ori

Trei bărbați și un minor din Cugir cercetați penal după ce au spart un magazin din oraș și au furat mai multe telefoane mobile
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.