cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Transferuri interesante perfectate de Metalutgistul Cugir pentru noul sezon al Ligii a 3-a

Transferuri interesante perfectate de Metalutgistul Cugir pentru noul sezon al Ligii a 3-a

Publicat în 28.07.2015 la ora 11:10

Metalurgistul-Cugir-Ariesul-Turda-2015Metalurgistul Cugir lucrează să-și întărească lotul pentru abordarea viitorului sezon din Liga a 3-a. Oficialii echipei de sub Drăgana au încercat să păstreze majoritatea jucătorilor din sezonul trecut, lucru pe care l-au și realizat, tocmai pentru a stabiliza efectivul și pentru a oferi continuitate.

Cu toate acestea, sub comanda lui Cristian Coroian au ajuns câțiva jucători, cu trecut cel puțin interesant. Au fost înregimentați Cosmin Dragotă (2.07.1991) de la FC Hunedoara, Ovidiu Ghergar (5.08.1996) de la Uta ”Bătrâna Doamnă” Arad, Marius Chelaru (2.03.1997), de la CSMS Iași și component de bază al naționalei U 19 a României, respectiv Laurențiu Moldovan – jucătorul Stelei București, împrumutat în trecut la Avântul Reghin.

Cei 4 aminiți anterior au parafat înțelegeri cu echipa din Cugir și au intrat sub comanda antrenorilor din localitate. În aceste momente, la Cugir se mai afla jucători în probe, iar după disputarea amicalelor se va trage linie și se va definitiva lotul.

Portarul Metalurgistului Cugir din primul sezon de Liga a 3-a, Călin Rafael Tiut s-a întors la echipa de sub Drăgana, după ce a plecat la FC Botoșani, formație pentru care a evoluat mult prea puțin. Șefii echipei din Cugir s-au declarat extrem de bucuroși că au reușit să îl repatrieze pe Tiut, iar în următoarea perioadă, Metalurgistul va afla sub ce forma va ajunge goalkeeper-ul la echipa din Alba (sub formă de împrumut sau liber de contract).

În această săptămână, oficialii Metalurgistului Cugir vor ajunge la sediul Federației Române de Fotbal pentru a înregistra transferurile efectuate și pentru a afla informații cu privire la distribuirea echipelor în sezonul următor.

Deși la un momet dat se vehicula ca cele 3 reprezentante ale județului nostru să fie împărțite în serii diferite, Ciprian Pahone, președintele Metalurgistului Cugir respinge această ipoteză. ”Nu ar fi normal ca noi să jucăm într-o serie, iar Galda și Ighiul în alta. Nici spectacolul fotbalistic nu ar mai fi același, vă dați seama că în toamnă vor fi 3 derby-uri județene. Nu ar fi bine ca noi să mergem să jucăm la Arad spre exemplu și să nu jucăm aproape de casă, la Ighiu sau la Galda”, a precizat oficialul cugirean.

Metalurgistul Cugir va evolua un amical miercuri, 29 iulie, contra echipei AFC Unirea 1924 Alba Iulia, în această perioadă urmând a se stabili locația disputării acestui meci.

În acest an Metalurgistul Cugir alaturi de Performanța Ighiu vor evolua în Seria IV (Vest):

SERIA a IV-a

CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic
CS Naţional Sebiş
CS Vulturii 2009 Lugoj
CS Millenium Giarmata
CS Pandurii Lignitul II Târgu Jiu
ACSO Filiaşi
CS Ineu
CS FC Hunedoara
CS Minerul Motru 2008
ACF Metalurgistul Cugir 1939
ACS ASU Politehnica Timişoara
CNS Cetate Deva
CS Măgura Cisnădie
ACS Performanţa Ighiu
CS Universitatea Craiova II SA

Acest articol a fost citit de 287 ori

Transferuri interesante perfectate de Metalutgistul Cugir pentru noul sezon al Ligii a 3-a
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.