cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Tineri reținuți de jandarmii din Cugir după ce s-au îmbătat, au înjurat trecătorii și au spart geamul unei locuințe

Tineri reținuți de jandarmii din Cugir după ce s-au îmbătat, au înjurat trecătorii și au spart geamul unei locuințe

Publicat în 29.05.2015 la ora 12:20

retinuti-jandarmiAflaţi într-un loc public din oraşul Cugir, doi localnici care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice se distrau agresând verbal trecătorii din zonă.

Pentru că au fost ignoraţi şi nu au găsit pe nimeni cu care să se certe s-au răzbunat spărgând fereastra unei locuinţe. În prezent, amândoi riscă să fie cercetaţi penal.

Printr-un apel la 112, joi, 28 mai a .c., la ora 18.50 s-a semnalat faptul că două persoane aflate în vădită stare de ebrietate acostează într-un mod agresiv trecătorii de pe strada Drăgana din oraşul Cugir. În ajutorul apelantului s-a deplasat de urgenţă un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un politist şi un jandarm care a constatat că persoanele recalcitrante fugiseră, dar nu înainte de a distruge o fereastră a unui imobil din zonă.

Pornind de la semnalmentele oferite de martorii oculari poliţistul şi jandarmul au plecat în căutarea celor doi, depistându-i pe strada I.B. Deleanu din localitate. Unul dintre aceştia prezenta urme de sânge pe unul dintre braţe – ceea ce ar fi putut indica faptul că el era autorul distrugerii de mai devreme – drept pentru care au fost invitaţi la sediul poliţiei în vederea clarificării situaţiei. Total necooperanţi cu forţele de ordine, au refuzat să se conformeze indicaţiilor acestora fiind nevoie de încătuşarea unuia dintre ei şi conducerea forţată.

Identificaţi ca fiind Ghe. R. (27 de ani) şi Vasile D. (21 de ani), ambii domiciliati în Cugir, au fost sancţionaţi cu câte o amendă în valoare de 200 de lei. Totodată, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea faptei de distrugere, în cauză a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, urmând ca Poliţia Oraşului Cugir să continue cercetările.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 905 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.