cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Tenismanului cugirean Lucian Codea își dorește ca în 2016 să devină nr. 1 în tenisul românesc, la categoria 10 ani

Tenismanului cugirean Lucian Codea își dorește ca în 2016 să devină nr. 1 în tenisul românesc, la categoria 10 ani

Publicat în 08.06.2015 la ora 19:47

LUCIAN-CODEA-2015Tânărul tenisman, Lucian Codea, legitimat la „Asociația Club Sportiv de Tenis Alba Cugir’’, pregătit de antrenorul Gheorghe Hârceagă, a avut o evoluție spectaculoasă la numeroasele turneele la care a participat, reușind să-și etaleze calitățile deosebite de jucător talentat și ambițios.

Punctul culminant a fost atins în cursul lunii mai a.c, când Lucian a excelat prin două rezultate de excepție.

La turneul de la Sibiu ,,Cupa Pamira’’ a obținut locul I la simplu (12 ani) și  locul I la dublu (10 ani), iar la Cupa ,,Electromax’’ 2015, desfășurată la Petroșani, sportivul cugirean a înregistrat un nou succes urcând pe primul loc al podiumului pentru rezultatul obținut la categoria 10 ani băieți, atât la simplu cât și la dublu.

Deși abia a împlinit 9 ani, fapt pentru care îi dorim și noi, ,,La mulți ani’’, tânărul tenisman are în față o țintă provocatoare, pentru că așa cum ne spunea Gheorghe Hârceagă, obiectivul principal al antrenorului, sportivului și al clubului este ca în ianuarie  2016, Lucian să devină numărul 1 în tenisul românesc, la categoria 10 ani.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1050 ori

Tenismanului cugirean Lucian Codea își dorește ca în 2016 să devină nr. 1 în tenisul românesc, la categoria 10 ani
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.