cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Tânărul luptător cugirean Cosmin Dușa a decedat într-un spital din Chișinău. Acestuia i s-ar fi făcut rău înainte de meciul pe care ar fi trebuit să-l dipute la „Eagles Fighting Championship”

Tânărul luptător cugirean Cosmin Dușa a decedat într-un spital din Chișinău. Acestuia i s-ar fi făcut rău înainte de meciul pe care ar fi trebuit să-l dipute la „Eagles Fighting Championship”

Publicat în 25.06.2019 la ora 14:05

Doliu în orașul de la poalele Drăganei și în lumea sporturilor de contact după decesul fulgerător al tânărului luptător de MMA, Cosmin Dușa.

Din informațiile venite de la cei care îl cunoșteau, acesta și-a pierdut viața, din cauze medicale, la spitalul din Chișinău, oraș unde trebuia să lupte în Eagles Fighting Championship.

”COSMIN DUSA va lupta maine la Chisinau in Eagles Fighting Championship! Sportivul nostru intra in cusca cu incredere maxima pentru continuarea seriei de 3 victorii consecutive”, anunța, în 21 iunie, Centrul de Arte Martiale Tengu din Cluj.

Astăzi, pagina de socializare s-a umplut de mesaje de condoleanțe, iar lumea a aflat că tânărul sportiv a murit, înainte de meci, după ce i s-ar fi făcut subit rău.

”Odihneste-te in pace prieten drag. Ai plecat azi dintre noi dar in gandul si in inima mea vei ramane mereu viu. Fie ca Dumnezeu sa te aseze de-a dreapta lui pentru à putea veghea de sus asupra familiei si pentru à le da putere de a trece peste aceasta durere. Dumnezeu sa te odihneasca in pace”, a scris unul dintre prietenii lui Cosmin Dusa.

”Incredibil!! Într-o lume a sportului cu interese fel de fel, sportivii ajung să plătească un preț imens !! Odihnește-te în pace, Dusa Cosmin!!”, este un alt mesaj postat pe Facebook.

”Nu o să te uit niciodată prieten drag, astăzi acolo sus a ajuns un campion, odihnește-te in pace !!”, a scris alt tânăr.

Cosmin Dușa era din Cugir și se antrena la Cluj-Napoca.

Acest articol a fost citit de 9889 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.