cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Tânărul găsit spânzurat, în incinta Stadionului „Parc” din Cugir, se numește George Căldăraș și a absolvit în acest an Colegiul Național „David Prodan”

Tânărul găsit spânzurat, în incinta Stadionului „Parc” din Cugir, se numește George Căldăraș și a absolvit în acest an Colegiul Național „David Prodan”

Publicat în 02.09.2017 la ora 13:27

Persoanele care îl cunoșteau sunt șocate de cumplita veste pe care au primit-o în această dimineață și spun despre George că era un băiat ”așezat și liniștit”. El a absolvit secția chimie-biologie.

”El locuia cu bunica, iar mama lui era plecată în străinătate. Mergea la școală mai mult decât alți elevi și nu crea probleme”, a spus un localnic din Cugir.

Tânărul și-a confecționat o sfoară, pe care a legat-o de o bară groasă de metal, și și-a înfășurat-o în jurul gâtului. Lângă cadavrul său a fost descoperit un telefon mobil, dar și un rucsac în care avea mai multe bunuri.

Potrivit Poliției Alba, tânărul s-a sinucis prin spânzurare, iar pe cadavru nu sunt urme de violență.

În urmă cu un an și jumătate, băiatul a mai avut o tentativă de sinucidere, și ar fi fost internat, o perioadă, la secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia.

Poliția a deschis o anchetă și continuă cercetările.

Acest articol a fost citit de 1693 ori

Tânărul găsit spânzurat, în incinta Stadionului „Parc” din Cugir, se numește George Căldăraș și a absolvit în acest an Colegiul Național „David Prodan”
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.