cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Tânărul din Cugir arestat de DIICOT Alba Iulia pentru trafic de droguri își va petrece următoarele 30 de zile în închisoare

Tânărul din Cugir arestat de DIICOT Alba Iulia pentru trafic de droguri își va petrece următoarele 30 de zile în închisoare

Publicat în 12.11.2016 la ora 9:06

politia-perchezitiiTânărul din Cugir, reținut joi de procurorii DIICOT Alba Iulia în urma unor percheziții și audieri, a fost arestat, ieri, pentru 30 de zile de Tribunalul Alba. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Pe lângă acesta, un alt tânăr este cercetat pe control judiciar.

”Admite propunerea Ministerului Public – DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia şi în consecinţă: În baza art. 226 alin. 1 Cod de procedură penală raportat la art. 202 alin. 1 şi 4 lit. e Cpp și art. 223 alin. 2 Cpp dispune arestarea preventivă a inculpatului ROMOȘAN RAUL MIHAI … pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 11.11.2016 până la data de 10.12.2016, inclusiv. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia, iar suma de 130 lei reprezentând onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpat va fi virat în contul BCAJ Alba din fondurile Ministerului Justiției. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul și de la comunicare cu reprezentantul parchetului. Pronunţată în camera de consiliu, azi 11.11.2016, ora 13:30”, se arată în soluția pe scurt publicată pe portalul Tribunalului Alba.

Potrivit unor surse,  în urma acestei acțiuni oamenii legii au pus în aplicare un număr de 15 mandate de aducere. Inculpatul reţinut de procurorii DIICOT Alba Iulia se ocupa şi cu comercializarea cannabisului.

În timpul percheziţiei desfăşurate la domiciliul celor doi inculpaţi, procurorii au descoperit ”masă vegetală” şi obiecte destinate consumului de droguri. La sediul DIICOT Alba Iulia au fost audiaţi în cursul zilei de joi mai mulţi consumatori din oraşul Cugir. Drogurile se consumau de cele mai multe ori chiar în locuinţa inculpaţilor.

Cercetările vizează săvârşirea infracţiunilor de deţinere, vânzare şi punerea la dispoziţie a unei locuinţe pentru consum de droguri de risc iar cercetările în acest dosar sunt făcute în colaborare cu BCCO Alba.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1586 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.