cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Tânărul de 20 de ani din Cugir surprins în timp ce conducea un autoturism furat la Vinerea a fost reținut de polițiști. Acesta era cercetat sub control judiciar pentru mai multe infracțiuni de furt

Tânărul de 20 de ani din Cugir surprins în timp ce conducea un autoturism furat la Vinerea a fost reținut de polițiști. Acesta era cercetat sub control judiciar pentru mai multe infracțiuni de furt

Publicat în 30.03.2018 la ora 12:48

Tânărul de 20 de ani din Cugir ce a fost prins de poliţişti după ce a furat două autoturisme şi fără să deţină permis de conducere, le-a condus pe drumurile publice, a fost reţinut.

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 20 de ani, din Cugir, ce în noaptea de 27/28 martie a.c. ar fi sustras două autoturisme de pe raza oraşului şi le-ar fi condus pe drumurile publice.

Totodată, întrucât acesta avea instituită măsura controlului judiciar, pentru fapte similare comise în anul 2018, poliţiştii au informat instanţa de judecată cu privire la încălcarea măsurii preventive.

Informaţii de background:

La data de 28 martie a.c., în jurul orei 13.50, poliţiştii de siguranţă publică din Cugir l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism ce fusese reclamat furat, de pe strada Principală din Vinerea.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 27/28.03.2018, în jurul orelor 01.30, folosind chei potrivite, tânărul ar fi sustras un autoturism ce aparține unui bărbat din Cugir, pe care l-ar fi condus până în localitatea Geoagiu, judeţul Hunedoara, unde l-a avariat, intrând cu el într-un stâlp.

Ulterior l-a condus până în localitatea Vinerea, unde l-ar fi abandonat şi de unde ar fi sustras un alt autoturism cu care s-ar fi deplasat până în Deva.

La întoarcerea din Deva, tânărul a fost depistat de poliţişti, care au constatat că este acelaşi ce mai este cercetat pentru alte 3 furturi de autoturisme, în scop de folosinţă, comise de la începutul anului, din diverse locaţii din Cugir şi care are instituită măsura preventivă a controlului judiciar.

Acest articol a fost citit de 439 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.