Rămâi conectat

Actualitate

Tânăr din Cugir spitalizat după ce a fumat o țigară cu etnobotanice

cugirinfo.ro

Publicat

în

tanar-tigara-etnobotaniceUn tânăr din Cugir a ajuns la secția Unității de primiri urgențe a Spitalului Județean din Alba Iulia după ce a fumat o țigară cu etnobotanice.

El a fost transferat ulterior pentru supraveghere medicală pentru 24-48 de ore la secția Interne a Spitalului din Cugir.

În Vinerea Mare, în jurul orei 18.00, un tânăr din Cugir a ajuns la Spitalul din Alba Iulia după o suspiciune de intoxicație cu etnobotanice. El prezenta grețuri, vărsături și stare de leșin. Tânărul a precizat că nu a consumat voluntar astfel de substanțe, ci a cerut de la o persoană străină o simplă țigară, cu tutun, și ar fi primit ”altceva”.

Medicii avertizează că substanțele etnobotanice sunt foarte periculoase și pot avea efecte grave asupra sănătății; pot crea, în special, probleme renale și hepatice. Precizăm că în ultima perioadă cazurile de intoxicații cu substanțe etnobotanice au crescut la Spitalul din Alba Iulia.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Șoferiță de 56 de ani din Cugir rănită, după ce a pierdut controlul autoturismului și a ieșit în afara DN 7

cugirinfo.ro

Publicat

în

Miercuri, 17 aprilie 2024, în jurul orei 08.15, pe Drumul National 7, la kilometrul 343, o femeie de 56 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, înspre Sebeș, a pierdut controlul asupra acestuia și a ieșit în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale ușoare și a primit îngrijiri medicale.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Asociația „Lupii Sigidavei” Cugir organizează cea de-a VIII-a ediție a campaniei caritabile „Moto Iepurașul”

cugirinfo.ro

Publicat

în

Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a VIII-a ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea.

„Paștele este una dintre cele mai importante sărbători ale creștinătății, amintindu-ne de Mântuitorul care a murit pe cruce pentru noi. În același timp, Paștele este o Sărbătoare a bucuriei, în care oamenii se întâlnesc și familiile se reunesc în jurul unei mese îmbelșugate.

Din păcate, nu se poate spune lucrul acesta și pentru mulți dintre semenii noștri care trăiesc în sărăcie și în multe lipsuri. Printre ei se află și 16 familii din Cugir, Vinerea și Săliștea. Moto Iepurașul și colegii săi de la ”Lupii Sigidavei” vor aduce bucurie celor 36 de copii care așteaptă cu sufletul la gură darurile de la urecheatul de Paște.

Au rămas mai puțin de 4 săptămâni până la Paștele Ortodox. Noi Lupii, vă îndemnăm să participați la o nouă acțiune umanitară sub denumirea de „Moto Iepurașul”.

Darurile vor fi împărțite în data de 28 aprilie când motocicliștii implicați în activitate vor pleca cu pachetele spre familiile nevoiașe”, au transmis Lupii Singidavei.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Coman Aurel Mihai, noul șef al Poliției orașului Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

De luni, 15 aprilie 2024, pentru următoarele 6 luni, va fi împuternicit comandant al Poliției orașului Cugir, subcomisar Coman Aurel Mihai (foto) actual șef al Secției nr 7 de Poliție Rurală Sebeș, care este subordonată Poliției municipale Sebeș.

Acesta a mai activat în trecut la Poliția Rutieră Alba și la Serviciul Politiei Economice Alba.

Este un polițist trecut în corpul ofițerilor din corpul agenților de poliție prin promovarea examenului.

De menționat faptul că fostul comandant, al Poliției orașului Cugir, Comisar Șef, Adrian Popa s-a transferat la Direcția Generală Anticorupție Alba.

Acesta a deținut funcția de șef la conducerea instituției cugirene de poliție din iunie 2016 și până în prezent.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir