cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Tânăr de 20 de ani din Cugir cercetat de polițiști, după ce a sustras un autoturism pe l-a condus fără permis și a provocat un accident rutier la Vinerea

Tânăr de 20 de ani din Cugir cercetat de polițiști, după ce a sustras un autoturism pe l-a condus fără permis și a provocat un accident rutier la Vinerea

Publicat în 29.03.2018 la ora 14:20

Ieri, 28 martie 2018, în jurul orei 13.50, poliţiştii de siguranţă publică din Cugir l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism ce fusese reclamat furat, de pe strada Principală din Vinerea.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 27/28.01.2018, în jurul orelor 01.30, folosind chei potrivite, tânărul ar fi sustras un autoturism ce aparține unui bărbat din Cugir, pe care l-ar fi condus până în localitatea Geoagiu, judeţul Hunedoara, unde l-a avariat, intrând cu el într-un stâlp.

Ulterior l-a condus până în localitatea Vinerea, unde l-ar fi abandonat şi de unde ar fi sustras un alt autoturism cu care s-ar fi deplasat până în Deva.

La întoarcerea din Deva, tânărul a fost depistat de poliţişti, care au constatat că este acelaşi ce mai este cercetat pentru alte 3 furturi de autoturisme, în scop de folosinţă, comise de la începutul anului, din diverse locaţii din Cugir şi care are instituită măsura preventivă a controlului judiciar.

Poliţişti i-au întocmit un nou dosar pentru furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis şi au informat parchetul și instanţa de judecată cu privire la încălcarea condiţiilor măsurii preventive.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 410 ori

Tânăr de 20 de ani din Cugir cercetat de polițiști, după ce a sustras un autoturism pe l-a condus fără permis și a provocat un accident rutier la Vinerea
3.8 (75%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.