cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Tabara de vară organizată în scop caritabil de Asociatia „Ține de tine”, cu sprijinul Primăriei orașului Cugir

Tabara de vară organizată în scop caritabil de Asociatia „Ține de tine”, cu sprijinul Primăriei orașului Cugir

Publicat în 14.08.2019 la ora 20:11

tabara de vara organizata de asociatia „tine de tine” - cugir - august 2019Aproape 3.000 de lei este suma strânsă la evenimentul caritabil organizat de Asociația „Ține de tine”, cu sprijinul Primăriei orașului Cugir, în cadrul Taberei de vară desfășurată recent, în urbea de la poalele Drăganei.

Activitatea a avut loc pe bulevardul Alexandru Sahia, timp de 10 ore, și a cuprins mai multe acțiuni la care și-au adus contribuția copiii din localitate. În acest cadru, a avut loc o expozitie de pictură cu vanzare, unde s-au vândut farfurii, linguri de lemn, semne de carte și tablouri pe pânză, toate pictate de copiii de la cercul „Pictură și culoare” al taberei.

De asemenea, au  fost organizate standuri cu exponate alimentare constând în produse de patiserie și răcoritoare, după care, localnicii au fost delectați cu un spectacol stradal susținut de elevi de la atelierul de muzică al Taberei de vară.

A fost prezentă trupa „ProDance” condusă de maestrul Sergiu Prodan, au cântat elevele, Diana Drogoțel și Antonia Tufănescu de la Liceul Teoretic „David Prodan”, iar Fanfara Centrului Cultural Cugir a susținut un miniconcert de excepție.

Un punct de atracție pentru copii și nu numai, l-a constituit echipa de robotică de la Colegiul Tehnic „I. D. Lăzărescu” Cugir, car a făcut o prezentare și o demonstrație cu roboțelul lor. Banii strânși de harnicii membri ai asociației caritabile vor fi donați ca bursă lunară de 500 de lei, timp de un an, unui copil nevoiaș din Cugir.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 279 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.