cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Șuteu, gol de trei puncte la revenirea sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 1-0 (0-0)

Șuteu, gol de trei puncte la revenirea sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 1-0 (0-0)

Publicat în 03.03.2017 la ora 17:28

Metalurgistul Cugir a învins, astăzi,  pe Avântul Reghin, în prima etapă a returului Seriei a V-a, din Liga a 3-a, la prima reprezentaţie oficială din noul an, grație golului înscris de Șuteu (81). Fotbalistul localnic, revenit de la Șurianu Sebeș a marcat după o acțiune excelentă a lui Stoianof, făcând ca echipa de sub Drăgana să pășească cu dreptul în noul an.

O partidă deschisă,  cu un ritm alert, în această rundă, prima din retur, gazdele mai lovind în două rânduri barele prin Tăban (28) și Stoianof (73), cea mai mare oportunitate adversă fiind în minutul 48, de Truța.

• Călin Moldovan, cu 4 juniori în primul unsprezece

Antrenorul gazdelor Călin Moldovan a aliniat la start o formulă curajoasă cu nu mai puțin de patru juniori în primul unsprezece, Vlase, Cl. Maftei, Cioban și L. Tudor. De asemenea în distribuția cugireană se regăsesc trei nou-veniți: Bold, Șuteu și L. Tudor, în tribune aflându-se în jur de 200 de spectatori, vremea fiind excelentă.

Echipe de start: Metalurgistul: Vlase – Bold, Cl. Maftei, Itu, Cioban – Tăban, Măd. Popa, L. Tudor, Șuteu – Stoianof, Ad. Radu; rezerve Ciubotariu, I. Tătar, M. Codrea, M. Udrea, Șaucă, Marinoiu, Iovănescu. Antrenor Călin Moldovan.

• Avântul: Husar – Ința, Hașnăș, Merdariu, Sîplăcan, Gliga, Sbârcea, I. Pop, Truța, Ad. Murar, S. Rus; rezerve M. Suciu, Ad. Luca, Ghirca, Pădurariu, Palcău, Fulop, Moraru. Antrenor Andrei Enyedi.

Arbitri: Vl. Inoan (Florești), I. Nasc, Cs. Antal (Cluj-Napoca); observatori C. Făniță (Timișoara), V. Rad (Arad).

Foto: Alexandru CODREA

Acest articol a fost citit de 223 ori

Șuteu, gol de trei puncte la revenirea sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 1-0 (0-0)
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.