cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Sute de cugireni au ales să întâmpine anul 2016 pe platoul din fața Bisericii Ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului”

Sute de cugireni au ales să întâmpine anul 2016 pe platoul din fața Bisericii Ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului”

Publicat în 01.01.2016 la ora 14:18

revelion-2016-la-cugirCâteva sute de cugireni au ales să-și petreacă Revelionului 2016, în stradă, punctul de întâlnire fiind și de această dată, platoul din fața Bisericii Ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului”. Nu au lipsit focurile de artificii și nici șampania.

Zona centrală a Cugirului a fost luată cu asalt de sute de oameni, care la cumpăna dintre ani au dorit să petreacă un altfel de Revelion și să-l întâmpine cu bucurie pe 2016, an de care își leagă multe speranțe majoritatea locuitorilor orașului de la poalele Drăganei. Alături de numeroșii participanți care au ales să-și petreacă Revelionul la restaurantele din apropiere, oameni de toate vârstele s-au adunat în aer liber cu sticle de vin și de șampanie pentru a uita o clipă de grijile cotidiene, cu dorința de a ciocni un pahar cu cei dragi și cu prietenii și pentru a-și ura de Anul Nou, tradiționalul „La mulți ani”.

O mare parte dintre ei au venit cu un adevărat arsenal de petarde și artificii, spectacolul pirotehnic fiind unul deosebit, iar lampioanele au dat un plus de culoare decorului. Au fost prezente la fața locului, formația locală de pompieri și grupa de jandarmi din Cugir, care au avut misiunea de a supraveghea ca totul să se desfășoare fără incidente.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 435 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.