cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » „Supernanny” Irina Petrea va oferi cugirenilor sfaturi despre cum să fii un părinte mai bun

„Supernanny” Irina Petrea va oferi cugirenilor sfaturi despre cum să fii un părinte mai bun

Publicat în 09.09.2016 la ora 13:57

supernany-cugir-2016Luni, 12 septembrie 2016, cu începere de la ora 17.00, Casa de Cultură din Cugir va fi gazda unei întâlniri de circa 3 ore cu Irina Petrea, psiholog și psihoterapeut.

Conferința este organizată de Farmacia Farmex Cugir și se adresează nu doar părintilor, ci și viitorilor părinți, psihologi, consilieri școlari, precum și cadrelor didactice sau persoanelor care au în  îngrijire copii și sunt preocupate de educație. Toți  sunt invitați  să fie alături în proiectul  „Un părinte mai bun”, proiect în care Irina Petrea se implică activ încă din anul 2012.

„Cât trăiește, omul poate crea orice, dar există o singură instanță când omul este asemenea lui Dumnezeu- ziditor de viață: atunci când face un copil, când din viață lui se zămislește o altă viață. Și dintre toate experintele omului, aceasta este cea mai minunată! Un copil te învață ce înseamnă măsura generozității, a bunătății, a grijii pentru celălalt”.  (Irina Petrea, “Si tu poti fi Supernanny – cum să îți cresti bine copilul” – Irina Petrea, psiholog și psihoterapeut.

Invitata  este cunoscută din emisiunile de televiziune “Supernanny”, “Copii contra părinți” și “Cei 7 ani de acasă”, o cunoașteți din cărțile, publicațiile, articolele și interviurile sale. ACUM, participanții o pot cunoaște în realitate și pot să- i adresezie direct întrebările lor.

„Participând la întâlnire,  vei avea șansa să înveți de la un trainer specialist în domeniul parenting-ului lucruri noi, folositoare și utile, vei reuși să te cunoști și înțelegi tu mai bine pe tine, ca și adult, prin prisma programului pe care îl vei urma, vei înțelege de ce uneori părinții nu reușesc să rezolve problemele cu proprii lor copii și cum poți evita aceste greșeli, vei cunoaște oameni noi, oameni frumoși și bogați, care îți vor împărtăși din experiența lor de părinți sau îndrumători pentru copii, vei găsi răspuns la toate întrebările și nelămuririle tale, în ceea ce privește educația copiilor”, ne-a declarat farmacistul de la farmacia Farmex Cugir, Bogdan Petric.

În opinia, organizatorilor, cei  interesati vor avea  prilejul de a dobândi noi cunoștințe variate în domeniul parentingului și dezvoltării personale, care le vor fi de ajutor în tot ceea ce vor face pe parcurs, iar informațiile teoretice acumulate la conferință își vor găsi utilitatea în viața de zi cu zi, ceea ce înseamnă un plus de valoare pentru fiecare.

„Fiecare din cei prezenți vor putea împărtăși din experiența lor de părinte Irinei și celorlalți participanți, având confirmarea că modul în care alegi să relaționezi cu copilul tău, este modul cel mai potrivit pentru voi. Vei putea să scapi de fricile și neliniștile pe care orice părinte le are, în ceea ce privește educația pe care alegi să o oferi copilului tău, comunicând și cu alți specialiști și părinți. Particpând la aceasta activitate vei căpăta mai multa încredere în tine și în puterea ta interioară de a ști că poți construi din oameni mici, oameni mari cu valori morale înalte. Reușind să te cunoști mai bine pe tine, vei putea să te bucuri de relații mai armonioase și durabile cu cei din jurul tău, dar în special cu copilul tău”, a precizat farmacistul de la FARMEX Cugir.

De menționat că Farmacia Farmex Cugir este alături de cugireni din 1994, iar din iunie 2016 funcționează în două locații din oraș: pe strada Alexandru Sahia nr. 6 vis a vis de magazinul Prichindelul și pe strada Victoriei nr.21, intre blocuri, vis a vis de Colegiul National David Prodan. Ce vă așteaptă când treceți pragul farmaciei ? O farmacie ca odinioară, îndreptată 100%  spre pacient unde actul medical primează. Zâmbet, atenție, profesionalism și o soluție personalizată, optimă pentru problema fiecărui pacient.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 99 ori

„Supernanny” Irina Petrea va oferi cugirenilor sfaturi despre cum să fii un părinte mai bun
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.