cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Sucursala de apă din Cugir s-a mutat în noul sediu amenajat la „Ștrandul” din Cindeni

Sucursala de apă din Cugir s-a mutat în noul sediu amenajat la „Ștrandul” din Cindeni

Publicat în 18.11.2013 la ora 16:29

mircea-tarlea-cugirÎncepând cu data de astăzi, 18 noiembrie 2013, S.C. APĂ CTTA Alba, Sucursala Cugir și-a transferat întreaga activitate de pe strada „Victoriei” la o nouă locație. Urmare a acordului dat de Consiliul Local Cugir, firma a primit prin delegare de gestiune pe o perioadă de grație de 25 de ani, o parte din ceea ce se dorea a fi ștrandul acoperit din cartierul Cindeni, construcție începută înainte de 1990, dar din păcate nefinalizată.

Lucrările la investiția pentru noul sediu al sucursalei s-au făcut din fonduri proprii ale societății de apă la fel ca și pasajul de acces pietonal, către și dinspre cartierul „Cindeni”. Acestea au început în urmă cu un an și printr-un ritm cât se poate de intens s-a reușit ca acum să fie aproape gata, în așa fel încât societatea să-și poată transfera întreaga activitate la noua locație.
După cum ne spunea directorul societății, ing. Mircea Târlea (foto), clădirea așa zisului ștrand a fost ocupată în proporție de 60%, reușindu-se amenajarea laboratorului central, birourile pentru conducere și pentru șefii de sectoare, biroul tehnic, birou contabilitate și caserie, magaziile, atelierul mecanic, vestiare pentru personal, grupurile sociale, ș.a.
Potrivit managerului sucursalei se afla în curs de amenajare o parcare pentru clienți, situată în curtea firmei, iar accesul acestora spre sediul societății se poate face pe strada „Ștrandului” (auto) și pe puntea de peste Râul Cugir, pentru cei care vin pe jos.
„În ceea ce privește simplificarea procedurilor de plată a facturilor, aparținând consumatorilor casnici, intenționăm ca în perspectivă să personalizăm aceste facturi, în așa fel încât ele să poată fi plătite la bancomate prin intermediul cardului”, ne-a precizat Mircea Târlea.

Acest articol a fost citit de 1039 ori

Sucursala de apă din Cugir s-a mutat în noul sediu amenajat la „Ștrandul” din Cindeni
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.