cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Știrea ta » ŞTIREA TA: La Vinerea, indolenţa Apa CTTA Cugir sau cand canalul “da pe afară”

ŞTIREA TA: La Vinerea, indolenţa Apa CTTA Cugir sau cand canalul “da pe afară”

Publicat în 31.05.2015 la ora 17:34

Un cetăţean din Vinerea a ajuns la capătul răbdării din cauza indiferenţei autorităţilor. Acesta spune că, de doi ani încoace, un canal de pe str. Morilor, aflat chiar în faţa porţii sale, refulează zilnic, răspândind mirosuri insuportabile.

Cetăţeanul precizează că a apelat de nenumărate ori la sprijinul Primăriei Cugir, însă problema nu s-a rezolvat şi speră că, odată făcută public problema, cei care poartă răspunderea să se mobilizeze. În sprijinul afirmaţiilor sale, vinereanul ne-a trimis şi poza alăturată.canal Vinerea

Aş vrea dacă se poate să vadă şi lumea ce mi se întâmplă mie şi familiei mele în decursul a 2 ani de zile în care trebuie să suportăm indiferenţa Consiliului Local Cugir şi a SC APA CTTA. În faţa casei din localitatea Vinerea, strada Morilor nr.1, se află o gură de canal de unde iasă afară apa menajeră folosită a tuturor celor care s-au legat la canal ilegal, nefiind încă finalizată istalaţia de pompare către staţia de epurare. Am făcut sesizari Primariei Orasului Cugir şi societăţii SC APA CTTA, singura măsură care a fost luată este trimiterea unei vidanje care goleşte gura de canal de trei ori pe săptămână. Vidanja vine de 4-5 sau 6 ori pe zi, iar a doua zi de dimineaţă gura de canal refulează din nou. Mirosul degajat este insuportabil, deoarece provine de la apa menajeră folosită şi materie fecală totodată fiind şi un focar de infecţie. Sărbătorile Pascale şi astăzi de Rusalii canalul refulează degajând mirosul specific iar noi ne „bucurăm” nespus de tare de acesta. Astăzi am apelat la Sc Apa CTTA Cugir pentru a anunţa şi pentru a trimite vidanja, drept răspuns ni s-a transmis că doar în decursul săptămânii viitoare, în ziua de marţi pot trimite vidanja. Prin acest mesaj sperăm să se resesizeze organele competente pentru a rezolva cât mai repede această problemă„, ne-a scris cetăţeanul din Vinerea.

Acest articol a fost citit de 2455 ori

ŞTIREA TA: La Vinerea, indolenţa Apa CTTA Cugir sau cand canalul “da pe afară”
4.6 (92%) 5 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.