cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Start reușit spre Liga a 2-a: Mama Mia Becicherecu Mic – Metalurgistul Cugir 2-5 (1-1)

Start reușit spre Liga a 2-a: Mama Mia Becicherecu Mic – Metalurgistul Cugir 2-5 (1-1)

Publicat în 28.08.2015 la ora 21:47

metalurgistul-cugir-csm-rm-valcea-aug-2015Metalurgistul Cugir a reușit în această după-amiază un rezultat de senzație în runda inaugurală a Seriei a 4-a din Liga a 3-a, trupa condusă de Marius Opric câștigând de o manieră entuziasmantă, scor 5-2 (1-1), derby-ul extern cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, o altă pretendentă la promovare.

Gruparea de sub Drăgana a pornit lansat spre Liga a 2-a, după marea victorie realizată în fieful contracandidatei la șefie. „Pizerii” de la Becicherecu au fost prima victimă făcută de Metalurgistul în cursa promovării. Și unde… pe Stadionul „CFR”, unde acum 21 de ani Metalurgistul a retrogradat din Divizia B!!! Pentru oaspeți au punctat Chelaru -dublă, Necșulescu și I. Radu -dublă, cugirenii revenind de la 0-1, în minutul 15!

• Dedicație pentru Coro!

Am început cu o victorie categorică și suntem foarte fericiți atât pentru rezultat cât și pentru joc. O singură echipă a fost astăzi pe teren și deși au fost puțin obosiți după meciul de cupă de la Jucu, băieții au dat totul. Îi felicit pe jucători și pe Marius pentru modul în care au pregătit echipa. Prin acest succes și prin fiecare victorie încercăm să-i dăm putere lui Coro. El este în inimile noastre și ne dă putere la fiecare meci„, a precizat Bogdan Petric, directorul sportiv al Metalurgistului.

Bănățenii au deschis scorul la prima acțiune notabilă, în minutul 14, prin Niță, reluare cu capul la colțul lung. Elevii lui Opric resimt șocul, echilibrează disputa și până la restabilirea egalității ratează bune oportunități prin Itu (31) – șut în diagonală și Chelaru (34) – reluare peste de la 7 metri.

Același junior Chelaru, internaționalul Under 19 împrumutat de la CSMS Iași își trece în cont primul său gol la noua sa echipă în minutul 43, când finalizează cu un „cap” cu boltă, centrarea venită de la Bold.

• Lovituri năucitoare după pauză, duble Chelaru și I. Radu

Cugirul reușește o probă a valorii, demonstrând forță în a remonta ecartul și de la 0-1 se ajunge la 3-1, la reluare punctând prin Necșulescu (min. 56) și Chelaru (min. 60) – care a realizat o dublă de senzație. „Rezerva” Ionuț Radu a parafat un succes incredibil, prin reușitele semnate în minutele 85 și 90+2. Tabela a fost închisă de Telescu (90+5).

Metalurgistul Cugir a evoluat în formula: Dragotă – Bold (Tăban), Șt. Radu, Goşa, Huţanu, L. Moldovan (Ghergar), Necşulescu, Piko, Chelaru, Itu (I. Radu), Cîrstean (G. Goronea); rezerve Tiut, Şuteu, Negru. Antrenor Marius Opric.

Nouva Mama Mia: Mikloș (jucător născut în 1999!) – R. Motreanu, Telescu, Todorov, Negruț, Z. Radu, Luță, R. Artimon (fiul fostului unirist), Niță, D. Silaghi, Bîrza; rezerve A. Culda – An. Mărginean, Zurbagiu, Ștefanovici, Cioancă, Tăbăcaru, Nicoară. Antrenor Sorin Bălu.

Runda următoare, Metalurgistul va juca acasă cu Măgura Cisnădie.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 286 ori

Start reușit spre Liga a 2-a: Mama Mia Becicherecu Mic – Metalurgistul Cugir 2-5 (1-1)
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.