cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Stadionul CSO pe care va evolua Metalurgistul Cugir în Liga a III-a este în curs de modernizare

Stadionul CSO pe care va evolua Metalurgistul Cugir în Liga a III-a este în curs de modernizare

Publicat în 19.08.2013 la ora 14:19

stadion-cso-cugirPromovarea în liga a III-a a echipei de fotbal Metalurgistul Cugir a urgentat la maxim unele lucrări de investiţii la stadionul CSO, care va trebui licenţiat în vederea găzduirii competiţiilor din această ligă.

Potrivit reprezentanților administrației locale, este vorba în primul rând de îndreptarea denivelărilor de la mijlocul terenului, lucrare care a fost demarată săptămâna trecută fiind decopertată zona centrală. Gazonul a fost înlăturat pe o suprafaţă de 1700 metri pătraţi pentru a putea fi executate lucrările de nivelare necesare, urmând ca la finalizarea acestora, pe suprafaţa respectivă să fie instalat alt gazon. Pe restul terenului se vor face supraînsămânţări şi alte tratamente fitosanitare, urmând ca în viitor peluza stadionului să beneficieze de o îngrijire calitativă, întrucât va fi montată o instalaţie de irigat automatizată, ce va asigura udarea uniformă a gazonului.

O altă investiţie pe care Primăria Cugir o va face în perioada imediat următoare se referă la montarea a 250 de scaune, o altă condiţie necesară licenţierii. Toate aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârşitul lunii, când reprezentanţii FRF vor fi prezenţi la Cugir pentru omologarea terenului în conformitate cu cerinţele care se impun pentru liga a III-a.

Acest articol a fost citit de 735 ori

Stadionul CSO pe care va evolua Metalurgistul Cugir în Liga a III-a este în curs de modernizare
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *