cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Stadionul CSO din Cugir se pregăteşte pentru omologare

Stadionul CSO din Cugir se pregăteşte pentru omologare

Publicat în 23.08.2013 la ora 10:00

stadion CSU CugirPromovarea în liga a III-a a echipei de fotbal Metalurgistul Cugir a determinat urgentarea unor lucrări de investiţii la stadionul CSO, acesta urmând să fie licenţiat în vederea găzduirii competiţiilor din această ligă. A fost nivelat mijlocul terenului, prin decopertarea a 1700 de mp din zona centrală, urmând să fie înlocuit gazonul.

Pe restul terenului se vor face supraînsămânţări şi alte tratamente fitosanitare, urmând ca în viitor peluza stadionului să beneficieze de o îngrijire calitativă, întrucât va fi montată o instalaţie de irigat automatizată, ce va asigura udarea uniformă a gazonului.
O altă investiţie pe care administraţia locală o va face în perioada imediat următoare se referă la amplasarea suplimentară a 250 de scaune, o altă condiţie necesară licenţierii. Toate aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârşitul lunii august, când reprezentanţii FRF vor fi prezenţi la Cugir pentru omologarea terenului în conformitate cu cerinţele care se impun pentru liga a III-a.

N. I. T.

Acest articol a fost citit de 407 ori

Stadionul CSO din Cugir se pregăteşte pentru omologare
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *