cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Spitalul Orăşenesc Cugir are un nou director medical

Spitalul Orăşenesc Cugir are un nou director medical

Publicat în 05.06.2014 la ora 17:13

terezia boruahÎncepând cu data de 26 mai 2014, medicul chirurg dr. Terezia Boruah (foto) va ocupa pentru o perioadă de şase luni, funcţia de director medical la Spitalul Orăşenesc Cugir.

Numirea în calitate de director medical interimar a doamnei Terezia Boruah s-a făcut prin decizie a primarului oraşului Cugir, Adrian Teban, ca urmare a refuzului dnei dr. Zoriţa Ciulea Prepeliţă de a mai continua activitatea pe respectiva funcţie, după ce mandatul acesteia s-a încheiat pe data de 25 mai a.c. Doctor Zoriţa Ciulea Prepeliţă este un cunoscut medic cardiolog la Secţia de Interne a Spitalului Orăşenesc şi timp de aproape 14 ani a îndeplinit, alternativ, funcţia de manager al spitalului, cât şi de director medical la respectiva unitate de sănătate. Fostul director medical a afirmat că a luat această decizie din motive personale, exprimându-şi dorinţa ca pe această funcţie să poată veni un medic mult mai tânăr decât domnia sa. “Am aşteptat să vină un cadru medical mai tânăr, căruia vreau să-i împărtăşesc din experienţa mea şi pe care îl voi ajuta ori de câte ori va fi nevoie”, a declarat doamna dr. Ciulea.
Numirea pe o perioadă de şase luni ca director medical interimar a doamnei dr. Terezia Boruah pune capăt şi unor afirmaţii (lipsite de temei) apărute în presă potrivit cărora cei doi chirurgi, cuplul Prabir şi Terezia Boruah vor să părăsească Spitalul din Cugir pentru a lucra într-o ţară străină. Acum, unitatea cugireană de sănătate va fi condusă de o echipă tânără, formată din managerul Marius Lucan, respectiv directorul medical Terezia Boruah, care împreună pot aduce un plus de afirmare şi de competenţă în slujba celor care au nevoie de condiţii de sănătate cât mai bune.

C. P.

Acest articol a fost citit de 2219 ori

Spitalul Orăşenesc Cugir are un nou director medical
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *