cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Spitalul din Cugir a rămas fără manager după ce juristul Marius Lucan și-a depus demisia

Spitalul din Cugir a rămas fără manager după ce juristul Marius Lucan și-a depus demisia

Publicat în 08.06.2014 la ora 18:19

marius-lucan-manager-spital-cugirLa doar trei luni de la numirea în funcţie, juristul Marius Lucan i-a prezentat primarului Adrian Teban, demisia sa din calitatea de manager interimar al Spitalului Orăşenesc Cugir.

Lucan a primit decizia de manager pe data de 5 martie a.c, ca urmare a încetării mandatului la conducerea interimară a instituţiei a economistului Silviu Samoilescu. El şi-a motivat gestul având în vedere  problemele istorice destul de delicate din cadrul spitalului, rămase nerezolvate,  care potrivit acestuia creează serioase dificultăţi în gestionarea şi exercitarea activităţii manageriale. Lucan s-a mai arătat nemulţumit şi de faptul că pentru a treia lună consecutiv, fostul director financiar-contabil Silviu Samoilescu se află în concediu medical, situaţie ce face imposibilă revenirea pe funcţia respectivă a economistei Mihaela Schneider, care a câştigat în instanţă procesul cu instituţia locală de sănătate obligându-l pe Samoilescu să-şi caute loc de muncă.

La toate acestea se mai adaugă şi faptul că nu de mult timp a demisionat din funcţia de director medical, dr. Zoriţa Ciulea Prepeliţă, un medic cu multă experienţă a cărei absenţă este resimţită vizibil în activitatea instituţiei. Cugirenii mai au o speranţă şi anume aceea, ca Marius Lucan să se răzgândească renunţând la demisie, continuând să lupte pentru ca spitalul să funcţioneze spre binele celor care au nevoie să-şi trateze în siguranţă problemele de sănătate.

Acest articol a fost citit de 1756 ori

Spitalul din Cugir a rămas fără manager după ce juristul Marius Lucan și-a depus demisia
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *