cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Spectacol în aer liber la Cugir de “Ziua Mondială a Teatrului’’

Spectacol în aer liber la Cugir de “Ziua Mondială a Teatrului’’

Publicat în 28.03.2014 la ora 11:16

ziua-mondiala-a-teatrului-sarbatorita-la-cugir-2014Peste 300 de spectatori s-au adunat ieri, 27 martie 2014, în faţa Bisericii “Adormirea Maicii Domnului’’, unde au urmărit un spectacol extraordinar al trupei de actori aparţinând Casei de Cultură din Cugir, care au ieşit în stradă cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, pentru a fi alături de spectatori.

Talentaţii actori pregătiţi de regizoarea Maria Dodoc, îmbrăcaţi în costume speciale au interpretat un fragment din piesa “Gâlcevele din Chioggia” de Carlo Goldoni, dovedindu-le celor prezenţi că doresc să le umple sufletele cu bucurie şi cu gânduri bune.

Cugirenii au fost încântaţi de prestaţia tinerilor, s-au oprit să vorbească şi să  se fotografieze cu ei, afirmând că ceea ce au văzut îi va stimula să meargă la teatru.

“Acum am aflat de la actori că este Ziua Teatrului şi cred că este ceva frumos şi interesant. Am mai fost la teatru, iar această formă de spectacol în stradă m-a convins şi mai mult de talentul artistic al conorăşenilor mei, fapt ce mă va determina să-i onorez cu prezenţa mea ori de câte ori joacă la Cugir”, a declarat Ioana, o tânără participanta la eveniment.

La final, actriţa Maria Dodoc, regizoarea spectacolului a prezentat publicului echipa care a evaluat în spectacolul amintit: Cosmina Pop, Cristina Besoiu, Ioana Banu, Larisa Torok, Nicoleta Fatan, Octavian Voina, Cătălin Florea, Maria Caraman, Dragoş Buhoiu, Laurenţiu Stafie. Sonorizarea a fost asigurată de Silviu Oprişan.

De menţionat că la manifestare a fost prezentă directoarea Casei de Cultură din oraş, prof. Rodica Florea, iniţiatoarea demersului de înfiinţare a Cercului de teatru la instituţia locală de cultură.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 725 ori

Spectacol în aer liber la Cugir de “Ziua Mondială a Teatrului’’
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *