cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Spectacol caritabil organizat de elevii Colegiului Național „David Prodan’’ din Cugir

Spectacol caritabil organizat de elevii Colegiului Național „David Prodan’’ din Cugir

Publicat în 17.12.2015 la ora 21:48

spectacol-caritabil-colegiul-david-prodan-cugir-dec-2015Foarte puține persoane au asistat, în această seară, la spectacolul caritabil organizat de Consiliul elevilor de la Colegiul Național „David Prodan” din Cugir, pe scena Casei Orăşenești de Cultură.

Sub genericul „Arată că îți pasă”, elevii și organizatorii s-au străduit să susțină un eveniment cultural-artistic menit să-i convingă pe cei prezenți să facă donații pentru a ajuta familiile nevoiașe din oraș. Sumele strânse vor fi folosite pentru pachete cu alimente ce vor fi împărțite de Crăciun, unor personae care au nevoie de ajutor.

Programul a fost unul atractiv, evidențiat printr-o atmosferă muzicală deosebită în cadrul căreia au evoluat formațiile ,,Amurg’’, ,,Plus Infinity’’, precum și de grupul de chitară ,,Aprentis’’ al Colegiului Național ,,David Prodan’’ Cugir.

Au fost aplaudate la scenă deschisă perechile de dansatori Alexandra Bardan – Octavian Gavrilă și Radu Stoian – Amalia Bărboiu, iar artistul trupei de teatru a Casei de Cultură, Cătălin Florea a prezentat două momente de umor, spre deliciul spectatorilor.

De asemenea, s-a dovedit ca și altădată, foarte interesantă și atractivă o paradă a modei cu rochii confecționate din materiae refolosibile.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 88 ori

Spectacol caritabil organizat de elevii Colegiului Național „David Prodan’’ din Cugir
3 (60%) 2 vote[s]

Comentarii

Un Comentariu la Spectacol caritabil organizat de elevii Colegiului Național „David Prodan’’ din Cugir

  1. Nicu Răspunde

    19.12.2015 la 1:14

    Cine e incepatorul care publica articole de toata jena? Sa vina sa il invatam macar ce inseamna sa fi jurnalist.

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.