cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Sorin Brîndescu, antrenor ASU Poli Timișoara: „Nu știu dacă adversarul merita victoria, dar noi ne-am prezentat modest”

Sorin Brîndescu, antrenor ASU Poli Timișoara: „Nu știu dacă adversarul merita victoria, dar noi ne-am prezentat modest”

Publicat în 19.03.2016 la ora 13:17

metalurgistul-cugir-asu-poli-bucurie-galerie-timisoreniASU Politehnica a fost învinsă de Metalurgistul Cugir, ocupanta locului secund, și a rămas cu doar două puncte avans față de cugireni și cu cinci puncte față de Performanța Ighiu, care s-a impus cu 3-2 în deplasarea de la Sebiș.

Tehnicianul Sorin Brîndescu a recunoscut că elevii săi au făcut azi un joc cu multe greșeli, dar chiar și așa, crede că înfrângerea e oarecum nemeritată. „Am spus că va fi un campionat care se va disputa până la final. Astăzi am întâlnit probabil cea mai bună contracandidată, dar mai sunt și alte echipe bune. O echipă care ne-a pus probleme, nu știu dacă meritau victoria per ansamblu dacă numărăm ocaziile, dar noi nu am făcut un joc prea bun. Nici în apărare, nici în atac, n-am avut mintea limpede, nu știu de ce. Poate și presiunea jocului, valoarea adversarului, ne-a pus în dificultate, dar am jucat destul de modest”, a declarat Sorin Brîndescu.

Foto: Lucian DANCIU și Sorin GIURCĂ

Acest articol a fost citit de 233 ori

Sorin Brîndescu, antrenor ASU Poli Timișoara: „Nu știu dacă adversarul merita victoria, dar noi ne-am prezentat modest”
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.