cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » SONDAJ alegeri locale 2016: 5 candidați se bat pentru Primăria Cugir. Tu, cu cine votezi?

SONDAJ alegeri locale 2016: 5 candidați se bat pentru Primăria Cugir. Tu, cu cine votezi?

Publicat în 29.04.2016 la ora 16:00

La alegerile locale din 5 iunie 2016 cetățenii din Cugir își vor alege primarul dintre cei 5 candidați susținuți de partide, care s-au lansat oficial în cursa pentru fotoliul de șef al administrației locale.

sondaj

Vă invităm să votați în sondajul de mai jos răspunzând la întrebarea: Cu cine votezi la alegerile locale din Cugir? Votul tău este important deoarece oferă o viziune asupra intenției de vot pentru electoratul din oraș.

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

Acest articol a fost citit de 9212 ori

Comentarii

28 Comentarii la SONDAJ alegeri locale 2016: 5 candidați se bat pentru Primăria Cugir. Tu, cu cine votezi?

 1. Cetatean Răspunde

  30.04.2016 la 20:55

  Mircea Trifan

 2. cugirean Răspunde

  30.04.2016 la 21:23

  Mircea Trifan

 3. XXXL Răspunde

  30.04.2016 la 21:40

  CU TEBAN .

 4. hai pa Răspunde

  30.04.2016 la 22:52

  Teban ii singuru care isi da silinta, da nu-l prea ajuta angajatii din primarie

 5. NELU Răspunde

  30.04.2016 la 22:58

  Totul este o minciună. Nu pot să votez. Au plătit bine.

 6. Cetatean Răspunde

  01.05.2016 la 6:25

  Mircea Trifan .

 7. Cristea-Cugir Răspunde

  02.05.2016 la 8:16

  Teban iese fara surprize,banii care sunt folositi in campanie mai bine i-ar dona la Spital s-au la un azil de saraci….

 8. Ghita Jurj Răspunde

  02.05.2016 la 14:03

  Cu Taban nu mai votez, orașul arata jalnic plin de gropi, gunoaie și câini vagabonzi nu mai vorbim că infracționalitatea în oraș este la cote alarmante și nu am auzit pe dl primar să aibă vreo opinie nu mai vorbim despre iluminatul stradal cred că avem în oraș cele mai chioare becuri din țară nu mai ai siguranță să mergi noaptea prin oraș,nu mai zic de unele persoane care ar trebui să fie la pensie și lucrează la diferite servicii din cadrul primăriei.

 9. mis traian Răspunde

  03.05.2016 la 14:38

  Domnul Teban a promis ca aduce investitori, unde sunt acestea.

 10. Adrian Teban Răspunde

  03.05.2016 la 16:49

  Stimati domni,
  Pentru ca suntem in saptamana luminata si la inceput de campanie electorala va invit sa facem o altfel de campanie incare sa discutam RESPONSABIL despre orice subiect dar cu o conditie. Sa iesim la LUMINA toti cei care comenteaza si au pareri dar se ascund sub cugireanul, vinereanul, ghita, etc .Daca doriti sa fiti PRIMUL om al orasului asumati-va parerile si spuneti deschis ce doriti DUMNEAVOASTRa sa faceti si lasati aruncatul cu pareri sau acuze sub ANONIMAT pe seama trecutului . Eu voi raspunde la orice intrebare sau dezbatere facuta la LUMINA.
  Va multumesc de intelegere si va urez succes in sensul de mai sus TUTUROR

 11. Loredana Răspunde

  03.05.2016 la 21:23

  Adrian Teban

 12. mis traian Răspunde

  03.05.2016 la 21:57

  Domnule Teban in afara de pavaj si stadion ce sa mai facut in ultimul mandat?

 13. mis traian Răspunde

  03.05.2016 la 22:53

  Frumos din partea dumneavoastra sa vorbiti asa bravo domnule primar

 14. Adrian Teban Răspunde

  04.05.2016 la 0:01

  Nu stiu cine semneaza cu numele meu.
  Asa au inteles unii Apelul meu la DECENTA in campania electorala.
  Ii amintesc celui cate a facut acest lucru ca este o fapta PENALA ceea ce face el!!!!

 15. Stefan Răspunde

  04.05.2016 la 0:04

  Cu Teban Cugiru castiga nu el

 16. Loredana Răspunde

  04.05.2016 la 0:39

  Cei care acuză ar trebui să se gândească mai întâi cum arăta Cugirul în urma cu câțiva ani și cum arată acum. De când a venit domnul Teban s-au schimbat multe și numai în bine. Gunoaiele și câinii nu sunt pe stradă din cauza domnului primar ci din cauza locuitorilor orașului.

 17. Flocea Răspunde

  05.05.2016 la 18:25

  CUM SA NU TE CREDEM D,LE JIBOTEAN CA DOAR FIRMA DUMNEAVOASTRA A “CASTIGAT” LICITATIA SA ADUNE CAINII VAGABONZI DIN ORAS SI ATI LUAT VREO 5 MILIARDE LEI VECHI PENTRU ASTA SI SE VEDE CUM I-ATI ADUNAT,CA SUNT MAI MULTI CA INAINTE.FIIND UN (PUPIN) PENELIST CONVINS SUNTETI FOARTE CREDIBIL.

 18. mis traian Răspunde

  05.05.2016 la 23:56

  Domnule Jibotean spuneti locul 2 de ce portita sa folosit se vede ca esti penelist inrait cred ca locul 1 si psd se folosesc de portite la fel ca si la ultimile alegeriri locale

 19. mis traian Răspunde

  06.05.2016 la 0:31

  Haideti sa fim realisti va este putina teama ca nu mai iasa PNL la putere si iasa tot adevaru la iveala

 20. Nullum crimen sine lege Răspunde

  06.05.2016 la 5:05

  Domnule primar,
  Tin sa va aduc la cunostinta ca fapta la care dvs. faceti referire nu constituie infractiune cata vreme aceasta nu aduce atingere valorilor sociale ocrotite de legea PENALA.Va rog sa indicati norma care incrimineaza aceasta fapta si sa ne prezentati sanctiunea care intervine in cazul incalcarii acesteia.Din pacate pentru dvs si din fericire pentru altii, nu sunt intrunite elementele constitutive ale vreunei infractiuni informatice sau de orice alta natura.Mai mult, fapta calificata de dvs ca fiind PENALA(sesizati ironia, sper) nu corespunde nici unui model abstract descris de legiuitor in cuprinsul codului penal sau al altei legi speciale.Nu stiam ca succesiunea de mandate la primarie ofera titularului (PRIMARUL) si mandatul de a legifera in materie penala precum si posibilitatea de a aminti cuiva faptul ca exista posibilitatea punerii in miscare a actiunii penale(intrebare la care astept raspuns:se pune in miscare la plangerea prealabila sau din oficiu),dar probabil e o chestiune de noutate pe care doar dvs. si o mana de oameni o cunoasteti urmand ca in curand sa ni se aduca la cunostinta si noua.Va recomand ca inainte de a face afirmatii puerile, neconforme cu realitatea sa puneti mana pe codul penal (il gasiti gratuit in format electronic)si sa studiati putin aspectele ce tin de conditiile care trebuiesc indeplinite pentru ca o fapta sa constituie infractiune.Pentru ca fac si munca benevola, dar si pentru ca imi sunteti simpatic va spun ca singurul lucru pe care il puteti face este sa va adresati serviciului de asistenta al ziarului si sa raportati un abuz al celui care se foloseste de NUMELE dvs. Toti sunteti penibili si in acelasi timp PENALI, dar sunt ferm convins/a ca justitia va incepe cat de curand sa se ocupe si de zona aceasta(stai, deja a inceput) si ca astfel vor avea ocazia alti oameni sa faca politica, oameni care inca nu au fost pervertiti.
  Sfat: sa traduceti textul le google, mai invatati si dvs. altceva inafara de teologie daca nu ma insel

 21. Gabi Răspunde

  06.05.2016 la 11:22

  iluminat public – dezastru! becuri chioare (la propriu), foarte multe corpuri de iluminat nefunctionale, iarna iluminatul public se opreste la ora 6:30 cand e intuneric afara si oamenii pleaca la serviciu!
  situatia drumurilor nu e nici pe departe una buna. avem un lot serios de gropi si plombe peste alte plombe care te fac sa iti doresti un SUV. macar e bine ca s-a inceput marea peteceala mai devreme anul acesta, dat fiind faptul ca e campanie.
  despre cainii vagabonzi nu are rost sa discutam, situatia o stiti fiecare dintre voi care locuiti/munciti in cugir. trist este ca avem Serviciu de Ecarisaj in cadrul primariei care face….. campanie pe net (Jibo…)
  in perioada de iarna deszapezirea e facuta de ochii lumii si total ineficient. nu poti sa incepi interventia dimineata la ora 7 cand a nins noaptea la ora 1-2. la fel si in cazurile in care se formeaza polei.
  in Primaria Cugir (si serviciile conexe) multi dintre angajati sunt membrii PNL sau au diverse grade de rudenie/prietenie cu actualul primar.
  parerea mea si a mai multor persoane din cercul meu de cunoscuti este ca nu era momentul pentru investitia de la stadion. la fel cu investitia in echipa de fotbal, investitie care e substantiala. sunt multe altele de facut.
  in ceea ce priveste transportul public aici se dovedeste clar cum functioneaza cumetria! cand Lam trans a solicitat (in mod repetat) aprobarea majorarii tarifelor aceasta nu a fost aprobata. operatorul a fost fortat astfel sa renunte la contract neacoperindu-si cheltuielile. ca solutie de urgenta (urgenta dureaza de vreo 2 ani) operarea transportului public intern a fost atribuita firmei unui membru PNL. nimic prea rau pana aici. doar ca masinile sunt putine, de casat majoritatea. orarul e complet dat peste cap, nu se mai respecta nimic dat fiind faptul ca operatorul deserveste ruta Cugir-Vinerea si Cugir interior cu aproximativ acelasi numar de masini cu care opera ruta de Vinerea. poate se vor minuna si cei de la ARR cand vor vedea cum incap 45 persoane in microbuz de 16. persoane care acum platesc dublul tarifului care era in vigoare cand Lam trans opera.
  astea sunt cateva dintre problemele pe care mi le amintesc acum. cu siguranta mai sunt.
  acestea ar trebui sa va dea de gandit d-le primar atat dvs cat si celorlalalti candidati.
  polemica e gratis. acum daca tot ati coborat printre oameni fiind campanie poate va veti face timp de discutii serioase cu alegatorii nu doar cu membrii de partid. ca dupa, iar urmeaza 3 ani si jumatate in care doar ne ranjiti de la volanul masinii dvs.
  “a fi domn e o intamplare, a fi om e lucru mare!” auzita din gura unei profesoare de la Vinerea.

 22. Adrian Teban Răspunde

  06.05.2016 la 13:07

  ART. 327
  Falsul privind identitatea
  (1) Prezentarea sub o identitate falsă ori atribuirea unei asemenea identităţi altei persoane, făcută unei persoane dintre cele prevăzute în art. 175 sau transmisă unei unităţi în care aceasta îşi desfăşoară activitatea prin folosirea frauduloasă a unui act ce serveşte la identificare, legitimare ori la dovedirea stării civile sau a unui astfel de act falsificat, pentru a induce sau a menţine în eroare un funcţionar public, în vederea producerii unei consecinţe juridice, pentru sine ori pentru altul, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.
  (2) Când prezentarea s-a făcut prin întrebuinţarea identităţii reale a unei persoane, pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani.
  (3) Încredinţarea unui act ce serveşte la identificare, legitimare ori la dovedirea stării civile spre a fi folosit fără drept se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

  • avocat Zelu POPA Răspunde

   06.05.2016 la 18:55

   Cred ca e una dintre cele mai penibile postari de pe acest forum, care denota incompetenta crasa, daca nu cumva e vorba de abuz.
   Elementul material al infractiunii de fals privind identitatea, atat in forma tip a infractiunii, cat si in cea prevazuta de alin 2 al art. 327 CP, prespune existenta unui act (document, inscris – asta ca sa priceapa si incompetentii din primaria Cugir, in frunte cu primarul Adrian Teban) ce serveşte la identificare, legitimare ori la dovedirea stării civile sau a unuia din actele enumerate, chiar falsificate.
   Sa incepi sa scrii pe forumuri astfel de aberatii e o prostie, dar sa trimiti o adresa cu antetul primariei (deci oficiala), semnata de primar si o jurista din aparatul primariei prin care sa incerci sa depistezi forumistii,
   e un lucru de NOAPTEA MINTII !
   Desigur, in calitate de avocat pot sa ii dau si o incadrare juridica, da` dincolo de asta, repet, adresa trimisa astazi de primaria Cugir e de cea mai NEAGRA NOAPTE a MINTII!

 23. Marius Jibotean Răspunde

  06.05.2016 la 16:07

  In atenția domnului Gabi,
  Serviciul de ecarisaj Cugir a fost scos la licitatie publica de primarie, fiind organizate trei licitatii la care nu s-a prezentat nimeni. Am ales sa ma implic în aceasta problema majora pe care o avea orașul nostru, alături de domnul veterinar Gabriel Craciun, deoarece am vazut că nimeni altcineva nu intenționa să o facă! Am fost nevoit să fac o investiție inițială de 22500 lei pentru a aduce adăpostul la standardul de funcționare corespunzător pentru a putea fi autorizat, așa cum prevede legea în vigoare! Desi s-a vehiculat un venit de 500000 lei, acest lucru este total neadevarat, veniturile încasate în urma contractului, în perioada decembrie 2014 – decembrie 2015, este de 85230 lei, un sfert insemnand amortizarea investitiei initiale.
  Numărul câinilor fără stăpân a scăzut considerabil, iar cei care încă mai sunt pe străzile orașului sunt proveniți din grădinile oamenilor și care coboară pentru a-și procura hrană!
  Sunt un om deschis și sunt dispus să ofer orice informație vă interesează legată de serviciul de ecarisaj!
  Cu respect, Marius Jibotean!

 24. Gabi Răspunde

  06.05.2016 la 18:56

  @Marius Jibotean, candidat PNL la CL Cugir, administrator al SC JibomarPrest SRL operator al Serviciului de ecarisaj Cugir

  cred ca traiesti in alt oras!

  ai incasat in primul an peste 19.000 euro dintre care 5000 au fost investiti in adapost, cel putin asa sustii tu.

  contractul initial era de aproximativ 120.000 euro pentru 4 ani. deci vreo 30000 pe an din care in primul an ai ars doar 19000. ramane de vazut cat va plati orasul in urmatorii 3 ani. eu zic ca suma totala se va apropia de valoarea contractului.
  iar faptul ca ai investit in adapost nu ai facut-o din proprie initiativa si din dragoste pentru animale, ai facut-o pentru ca era o obligatie asumata prin contract! investitia era inclusa in caietul de sarcini.

  ce e dureros este faptul ca orasul e (inca) sufocat de caini. sumele platite in primul an nu se reflecta in situatia de pe teren (din strada). iar sa zici ca in oras sunt caini din gradinile oamenilor e nesimtire. nesimtire de candidat in cazul tau!

  PS
  daca tot nu s-a prezentat nimeni la licitatie cum s-a adjudecat aceasta in conditiile in care este nevoie de 3 oferte pentru ca licitatia sa fie valida? celelalte 2 oferte au fost asa “de forma” doar pentru a indeplini conditiile sa fie declarat castigator cine trebuie? alo, DNA…

  PPS
  ma tot intreb cum se face ca tot membrii de partid si apropiatii stim noi cui, castiga licitatii…. de fapt ma intreb ca prostul, raspunsul l-a dat dl. Jibotean mai sus: nu s-a prezentat nimeni la licitatie dar totusi au fost 3 ofertanti. iar oferta d-lui Jibotean a fost cu 5000 lei mai mica decat estimarea initiala a Primariei :)))

 25. iosif p. Răspunde

  06.05.2016 la 19:22

  Poate ne spune dl. Jibotean numărul de câini adunati de pe străzi in perioada mentionata de domnia sa. Si sa ne spună si ce s-a întâmplat cu acei câini.

 26. Nullum crimen sine lege Răspunde

  07.05.2016 la 0:44

  Domnule avocat,
  Va multumesc mult pentru faptul ca ati clarificat dvs. situatia si cu aceasta ocazie doresc sa ii transmit domnului primar ca juristul din cadrul primariei il sfatuieste prost in legatura cu ceea ce dumnealui trebuie sa posteze.Nu reusesc sa identific acel “functionar public” la care se refera art 175 iar din lecturarea textului de lege pe care dvs. l-ati invocat reiese ca este necesar ca prezentarea sub o identitate falsă ori atribuirea unei asemenea identităţi altei persoane, sa se faca unei persoane dintre cele prevăzute în art. 175, adica unui functionar public pentru a se putea vorbi de o fapta pedepsita de legea penala… Vai de noi

 27. Dany Răspunde

  16.05.2016 la 23:48

  Eu sunt curios cine va iesi consider ca ar fi momentul pt o schimbare sa schimbam un pic ca de 12 ani tot aceleas vrajeli (sa facut dar de proasta calitate si multe petece pe ici pe colo) ar trebui dat sansa si altor oameni sa vedem ce se va face ca timp de 12 ani am vazut ce sa facut sper sa iasă lumea la vot si pe urma sa vedem daca tot pe dl teban ca mai fi primar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.