cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Social-democratul Nicolae Mihăilesc este noul director general al Fabricii de Arme Cugir

Social-democratul Nicolae Mihăilesc este noul director general al Fabricii de Arme Cugir

Publicat în 01.09.2017 la ora 8:09

După o perioadă de interimat de aproape două luni, Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale ROMARM SA l-a confirmat în funcţia de director general la Fabrica de Arme Cugir pe dr. ing. Nicolae Mihăilesc.

Acesta a preluat mandatul de manager general interimar la finele lunii iunie a.c., la propunerea CA de la Fabrica de Arme, după ce ec. Graţian Suciu şi-a dat demisia de la conducerea societăţii.

 Într-o şedinţă desfăşurată joi, la sediul ROMARM, consiliul de administraţie al companiei a fost de acord cu numirea lui Mihăilesc la conducerea fabricii cugirene de armament.

Noul manager general are 55 de ani, este căsătorit şi are un copil. Face parte din echipa de conducere a PSD Cugir, iar anterior numirii sale a deţinut funcţia de director general adjunct la Fabrica de Arme. În 2016 şi-a luat doctoratul în Inginerie Mecanică, la UT Cluj-Napoca.

 În legătură cu noua sa misiune, Mihăilesc ne-a declarat că va forma o nouă echipă managerială menită să ducă la îndeplinre obiectivele trasate de conducerea CN ROMARM.
Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 470 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.