cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Social democrații cugireni au depus listele de candidați pentru alegerile locale din luna iunie

Social democrații cugireni au depus listele de candidați pentru alegerile locale din luna iunie

Publicat în 24.04.2016 la ora 21:23

candidati-psd-cugir-depunere-liste-alegeri-locale-2016Delegația PSD Cugir, condusă de Mircea Augustin Trifan, preşedinte şi candidat la funcția de Primar al oraşului Cugir, a depus în cursul zilei de dumincă la Biroul Electoral al orașului, dosarele pentru funcțiile de consilier local şi respectiv Primar.

Trifan deschide lista de candidați pentru Consiliul Local, urmat de juristul Mircea Simu, ing. Popa Daniel Doru, ec. Bogdan Dumitru, ing. Gheorghe Sava, ing. Paul Dincu, ing. Laurențiu Duma, dr. Julieta Isarie, ec. Adrian Păștină, dr. ing. Alxandru Micaciu, ing. Cosmin Berian, referent Mihaela Bota, lista completă urmând a fi făcută publică în cursul zilei de mâine.

Dosarele de candidaturi au fost verificate cu rigurozitate de preşedintele Biroului Electoral orășenesc, jrurist Otilia Băluțiu, şi locţiitorul acesteia jurist Viorica Știrb Nedel.

„Avem o echipă tânără de oameni serioşi şi competenți şi dorim să arătăm cugirenilor că se poate face o altfel de politică, o politică social democrată orientată mai mult pe cetățean şi problemele lui, o politică în care banul public este cheltuit cu transparență, iar cetățeanul este consultat în problemele majore ale comunității. Dacă cugirenii vor fi hotărâți şi vor decide că a venit timpul ca oraşul nostru să aibă pentru prima oară un primar social democrat, sunt convins că împreună cu echipa noastră de consilieri şi împeună cu cetățenii, vom schimba in bine fața oraşului!” ne-a declarat Mircea Augustin Trifan

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 374 ori

Social democrații cugireni au depus listele de candidați pentru alegerile locale din luna iunie
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *