cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Silviu Samoilescu şi-a retras dosarul depus pentru participarea la concursul de manager al Spitalului Orășenesc Cugir

Silviu Samoilescu şi-a retras dosarul depus pentru participarea la concursul de manager al Spitalului Orășenesc Cugir

Publicat în 28.02.2014 la ora 22:31

silviu-samoilescuManagerul interimar al Spitalului Orăşenesc Cugir, economistul Silviu Samoilescu şi-a retras dosarul depus pentru participarea la concursul de manager, organizat pentru data de 27 februarie 2014, fiind singurul candidat înscris în competiţie pentru ocuparea acestui post.

Samoilescu a ocupat această funcţie în calitate de manager interimar, începând din martie anul trecut, funcţia sa câştigată pe baza concursului organizat în cadrul unitaţii locale de sănătate fiind aceea de director economic, calitate pe care urmează să şi-o păstreze şi în perioada următoare.

Samoilescu n-a dorit să ne spună motivele care l-au determinat sa nu mai candideze la funcţia pentru conducerea spitalului şi nici să ne dezvăluie numele viitorului manager, dar potrivit unor informaţii pe surse, postul va fi ocupat tot de către un interimar, un tânăr, de formaţie profesională alta decât cea de medic.

Instalare în funcţia de manager la spitalul din Cugir ar urma să aibă loc pe data de 5 martie, dată la care se împlineşte un an de cănd Samoilescu a fost investit în calitate de manager interimar.

De reamintit ca în ultima perioadă, unitatea locală de sănătate se confruntă cu o serie de probleme legate atât de întârzierea lucrărilor de reabilitare a clădirii de Interne şi Chirurgie, cât şi cu situaţia care priveşte propunerea de desfiinţare a secţiei de boli infecţioase.

C. P.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 588 ori

Silviu Samoilescu şi-a retras dosarul depus pentru participarea la concursul de manager al Spitalului Orășenesc Cugir
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *