cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Și în acest an Ziua Națională a României va fi sărbătorită la Cugir cu o zi mai devreme. Vezi programul manifestărilor

Și în acest an Ziua Națională a României va fi sărbătorită la Cugir cu o zi mai devreme. Vezi programul manifestărilor

Publicat în 20.11.2017 la ora 22:29

Ziua Națională a României va fi sărbătorită în acest an, la Cugir, la fel ca și în anii precedenți, cu o zi mai devreme, astfel încât evenimentul să nu se suprapună peste manifestările din Capitala Marii Uniri, Alba Iulia.

Cei 99 de ani de la Unirea Principatelor vor fi celebrați în sala de spectacole a Casei de Cultură, cu: muzică patriotică, poezii, piese de teatru, dansuri și alte momente artistice. Evenimentul este organizat de către Casa de Cultură în colaborare cu instituțiile de învățămât din localitate.

Programul va debuta la ora 17.00 cu intonarea Imnului Național de către Fanfara Casei de Cultură, urmată de Cercul de teatru, Cercul de canto, pian si chitara, de Grupul “Mladite Cugirene”, Grupul“Anotimpuri” al Școlii Gimnaziale Nr. 3, Grupurile vocale ale școlilor “Singidava”, “Iosif Pervain” și “Ioan Mihu” Vinerea, Grupul “Aprentis” al Colegiului Na’ional “David Prodan” și dansatorii Clubului de dans “ProDance 2007”.

Așadar, la Cugir se va intra în atmosfera de sărbătoare națională cu o zi mai repede, pe 30 noiembrie:”Sperăm ca Ziua Naţională a României să vă găsească pe toți cu sufletele pline de sentimente de dragoste față de țară și istoria ei”, transmit organizatorii.

 În 30 noiembrie sunteţi invitaţi să uitați de grijile cotidiene și să veniți la Casa de Cultură, unde vor răsuna, din pieptul tinerilor cugireni, cele mai frumoase cântece și versuri patriotice.

Acest articol a fost citit de 189 ori

Și în acest an Ziua Națională a României va fi sărbătorită la Cugir cu o zi mai devreme. Vezi programul manifestărilor
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.