cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Serviciul public de salubrizare al orașului Cugir va fi gestionat, începând din 1 octombrie 2017, de o firmă din Arad

Serviciul public de salubrizare al orașului Cugir va fi gestionat, începând din 1 octombrie 2017, de o firmă din Arad

Publicat în 26.09.2017 la ora 11:05

Biroul Administrarea Domeniului Public şi Privat, din cadrul Serviciului Comunitar Local de Utilităţi Publice al oraşului Cugir, a întocmit un Raport de specialitate prin care se arată că firma S.C. G&E Invest 2003 S.R.L. a  comunicat faptul că activitățile de salubrizare desfășurate din 2007 la Cugir vor fi preluate de către firma arădeană S.C. CONSULT SOC CENTRUM S.R.L. începând cu data de 1 octombrie 2017.

În raport se precizează că aceasta va gestiona serviciul public de salubrizare a orașului Cugir pentru activitatea de precolectare, colectare, transport și depozitare a rezidurilor solide, cu excepția deșeurilor toxice, periculoase și a celor cu regim special.

Pe baza acestei comunicări, administrarea publică a orașului Cugir a întocmit un proiect de hotărâre prin care le cere aleșilor locali să ia act de transferul parțial de business/ ramură a activităților contractate cu S.C.G&E INVEST 2003 S.R.L.,către firma S.C.Consult SOC CENTRUM S.R.L. din Arad. Se-a solicitat de asemenea, acordul pentru încheierea unor Acte adiționale la Contractul de delegare nr. 12/3431 din data 28.02.2007 a gestiunii serviciului public respectiv.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 618 ori

Serviciul public de salubrizare al orașului Cugir va fi gestionat, începând din 1 octombrie 2017, de o firmă din Arad
3 (60%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.