cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Serbare grandioasă organizată de Şcoala Gimnazială “Singidava” Cugir la final de an şcolar

Serbare grandioasă organizată de Şcoala Gimnazială “Singidava” Cugir la final de an şcolar

Publicat în 19.06.2014 la ora 21:05

singidava-cugir-festivitate-inchidere-an-scolar-2014Sala de festivităţi a Casei Orăşeneşti de Cultură din Cugir s-a dovedit neîncăpătoare în această după-amiază pentru sutele de participanţi, preşcolari, elevi, cadre didactice, părinţi şi bunici prezenţi miercuri, 18 iunie, la grandiiosul spectacol artistic organizat de Scoala Gimnazială “Singidava’’, cu prilejul marcării finalului de an şcolar.

A fost o desfăşurare de recitaluri de muzică, dansuri, teatru, grupuri folclorice şi de chitară, susţinute de preşcolari, elevi ai claselor pregătitoare, ai claselor primare şi gimnaziale, toţi aflaţi parcă intr-o veritabilă competiţie în care talentul şi bucuria s-au aflat la cotele cele mai ridicate.

Este incontestabil meritul protagoniştilor acestui eveniment-elevii, dar şi a cadrelor didactice în frunte cu directoarea şcolii prof. Rozalia Mihu, directoarea adj. prof. Gabriela Lupu şi nu în ultimul rând a conducerii Casei de Cultură, care împreună au avut o contribuţie remarcabilă la reuşita acestei manifestări de neuitat, organizată cu puţine zile înaintea începerii vacanţei de vară.

C. P.

Acest articol a fost citit de 1038 ori

Serbare grandioasă organizată de Şcoala Gimnazială “Singidava” Cugir la final de an şcolar
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.