cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Senatorul PNL Teodor Atanasiu: “Aşteptăm PDL să fuzioneze cu liberalii”

Senatorul PNL Teodor Atanasiu: “Aşteptăm PDL să fuzioneze cu liberalii”

Publicat în 31.03.2014 la ora 16:00

liberaliSenatorul PNL de Alba Teodor Atanasiu şi-a exprimat ieri într-o conferinţă de presă speranţa ca după alegerile europarlamentare PDL-ul „să se trezească” şi să conştientizeze că „are aceeaşi rădăcină liberală cu PNL” şi să „fuzioneze cu liberalii”.

O parte dintre planurile de viitor ale liberalilor au fost dezvăluite de senatorul Atanasiu, care a a spus că „PSD trebuie dat jos cu o moţiune de cenzură”, şi „guvernul Ponta va pica la fel cum a căzut guvernul Ungureanu” deoarece, în opinia parlamentarului, „este alcătuit doar 34 la sută din social democraţi autentici, iar restul sunt traseişti”. Pentru trecerea moţiunii de cenzură, liderul liberal mizează din nou pe un aşteptat sprijin al PDL.
După ce carul cu porumbeii păcii a fost lansat spre PDL, senatorul liberal Atanasiu şi-a întors furcile caudine spre “Ponta, care jură că nu fură dar l-am prins cu banii în altă parte”, referindu-se la acciza pe combustibil care, declarativ, ar trebui să ajungă în autostrăzi. Atanasiu a explicat că, după un calcul
“ad literam”, autostrăzile din România se fac cu 85% contribuţie europeană şi 15% aport românesc. Senatorul liberal a explicat că, după cât s-ar strânge din acciza pe combustibil, României i-ar ajunge să facă anul acesta autostrăzi de 3 miliarde de lei. “Nici vorbă, anul acesta nu se fac autostrăzi nici măcar de un miliard de lei. Mi-e teamă că anul acesta nu se inaugurează nici măcar un kilometru de autostradă”, a subliniat Atanasiu.
“Dacă prezenţa este mică la vot, suferă democraţia”, a mai spus Atanasiu, referindu-se la europarlamentarele din acest an. Pronosticul parlamentarului pentru rezultatele din Alba la europarlamentare a fost “PDL, PSD şi PNL”. “Dacă liberalii vor lua 9 locuri la europarlamentare, vă garantez că Florin Roman va intra în Parlamentul European deoarece avem candidaţi care nu vor merge acolo”, a mai estimat senatorul Teodor Atanasiu.

Nicoleta IDITA-TOMUŢA

Acest articol a fost citit de 768 ori

Comentarii

Un Comentariu la Senatorul PNL Teodor Atanasiu: “Aşteptăm PDL să fuzioneze cu liberalii”

  1. Adrian Popescu Răspunde

    17.04.2014 la 18:36

    Eu cred ca domnul Atanasiu ar trebui sa dea mai multe exemple practice facand ceea ce trebuie pentru comunitate inainte de a ne spune care sunt miscarile strategice si aliantele de viitor. Lumea se construieste prin puterea de munca si nu prin vorbe. Suntem destui demagogi in tara aceasta iar la capitolul teorie stam foarte bine. Voturile se castiga prin fapte !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.