cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Semne bune anul are! S.C. Uzina Mecanică Cugir are comenzi de producţie pentru întreg anul 2016

Semne bune anul are! S.C. Uzina Mecanică Cugir are comenzi de producţie pentru întreg anul 2016

Publicat în 11.01.2016 la ora 10:30

romulus micuS.C. Uzina Mecanică Cugir a încheiat anul 2015 cu rezultatele cele mai bune din ultimii 5 ani, realizând toţi indicatorii contractuali cu partenerii externi.

Potrivit directorului general, ing. Romulus Micu (foto), societatea a încheiat activitatea pe profit pe anul care a trecut, îndeplinindu-şi în acest fel angajamentele pe care U.M. Cugir şi le-a luat faţă de C.N. ROMARM S.A., în subordinea căreia se află, şi faţă de Ministerul Economiei. „Pentru anul 2016 suntem acoperiţi cu comenzi în procentaj de aproape sută la sută pentru export, iar pentru anul 2017 există, de asemenea, semnate contracte ferme cu parteneri externi, ceea ce creează premisele unei dezvoltări susţinute pentru viitor, atât din punct de vedere al evoluţiei producţiei, cât şi al resurselor umane”, ne-a declarat Romulus Micu.
Un capitol al preocupărilor unităţii pentru anul 2016 se referă la valorificarea activelor, atât ale celor externe, dar şi ale celor interne, aflate într-un procentaj de aproximativ 50% pe platforma S.C. U.M. Cugir 1. „Există solicitări ale Primăriei Cugir pentru preluarea unor foste cămine muncitoreşti în vederea reabilitării şi modernizării acestora, care pot fi transformate în locuinţe A.N.L. De asemenea, au fost încheiate contracte de închiriere a unor spaţii de pe platforma U.M.C.1 şi sunt solicitări de  închiriere pentru alte spaţii situate pe această locaţie”, a conchis directorul general Romulus Micu.

Acest articol a fost citit de 1169 ori

Semne bune anul are! S.C. Uzina Mecanică Cugir are comenzi de producţie pentru întreg anul 2016
4 (80%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.