Rămâi conectat

Sport

Semieșec la despărțirea de suporteri pentru trupa de sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj 1-1 (1-0)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat la ultima reprezentație internă a turului, scor 1-1 (1-0), cu Sănătatea Cluj, după ce a condus încă din minutul 4 (gol Tăban), iar vizitatorii au egalat în minutul 84, la una dintre puținele oportunități, prin E. Negru, fostul fundaș al Cugirului, deși se aflat în inferioritate (Ceaca eliminat în minutul 68).

Amfitrionii au început excelent și au deschis scorul rapid prin Tăban (4), reluare după apropiere după o bară a lui Afrapt, la centrarea trimisă de Bold.

Cugirenii au controlat ostilitățile, exceptând o intervenție a lui Crivăț, au beneficiat de un avantaj numeric de aproape o jumătate de oră, eliminat fiind Ceaca pentru cumul de avertismente și se părea că își vor apropia victoria. Absența golgheterului Seriei a 5-a Andrei Făgărășanu a contat foarte mult pentru „roș-albaștrii”

Însă în minutul 84, E. Negru a marcat împotriva fostei echipe, la o fază confuză, în care balonul a lovit și bara, iar Metaurgistul a încheiat cu un pas greșit în fața suporterilor un tur în care se va clasa pe poziția a 4-a

Metalurgistul este prima dintre divizionarele terțe din Alba care va intra în vacanță, gruparea de sub Drăgana având vineri, de la ora 14.00, pe „Arena Cugir”, ultima reprezentație a anului, de 1 decembrie, cu Sănătatea Cluj. După primele puncte interne pierdute sub Drăgana în meciul cu liderul „U” Cluj și setul de tenis administrat „lanternei roșii” Viitorul Ghimbav, „roș-albaștrii” nu au avut o misune simplă la despărțirea de suporteri. Formația condusă de Călin Moldovan a întâlnit o echipă incomodă, aceea a „virușilor verzi”, neînvinși de 6 runde.

Metalurgistul: Crivăț – Bold, Negrescu, Itu, Vărărean – Șaucă, M. Neagu, Sorian, Tăban – Măd. Popa, Afrapt; rezerve N. Bănică, Cioban, Udrea, Scurtu, Șt. Radu, Oltean. Antrenor Călin Moldovan.

Sănătatea: Lăzăreanu – Ciupe, E. Negru, D. Matei, Țîrlea – Șoimușan, A. Lupu, Ititesc, D. Lazăr, Ceaca, H. Rus; rezerve A. Todoran, Misăraș, Gașpar, Vardodi, Pașca, Yuh, Indreica. Antrenori Marius Semeniuc și Csaba Kiss.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Sport

Tenismenii cugireni, Raul Dubleș și Alice Bulzan, pe podiumul Campionatului Național „Tenis 10” desfășurat la Sibiu

cugirinfo.ro

Publicat

în

Tinerii tenismeni cugireni Raul Dubleș și Alice Bulzan, ambii cu vârsta de 10 ani, pregătiți de antrenorul Lucian Rada de la Clubul Sportiv „Metalurgistul Cugir”, au participat în acest weekend în municipiul Sibiu, la Turneul tenis de câmp, „Cupa FOX” din cadrul Campionatului Naţional „Tenis 10” unde au obținut medalii la categoria mingi verzi 10 ani.

Astfel, Raul Dubleș s-a clasat pe locul 3 (general) pentru al doilea concurs la rând, iar  Alice Bulzan pe locul 3 (grupa B), la egalitate cu locul 2.

Îi felicităm și noi pecei doi sportivi, pe antrenorul lor și le dorim rezultate tot mai bune în competițiile care îi așteaptă!

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

„Roș-albaștrii”, al doilea eșec consecutiv: Viitorul Cluj – Metalurgistul Cugir 2-1 (1-1)

cugirinfo.ro

Publicat

în

“Roș-albaștrii” au suferit astăzi, sub Feleac, al doilea eșec consecutiv, 1-2 (1-1) cu Viitorul Cluj, după ce au fost cei care au deschis scorul.

Dohotariu (31) a deschis scorul, însă egalitatea a survenit 6 minute mai târziu. În actul secund, amifitrionii au dat lovitura și au preluat avantajul pe tabelă, trupa lui Marius Popescu fiind la primul succes stagional.

Veniți după insuccesul drastic de pe propriul teren cu CSU Alba Iulia, cugirenii nu-și închipuiau că vor pleca cu mâna goală dintr-o deplasare considerată facilă. În criză de efectiv, antrenorul Lucian Itu a intrat în primul unsprezece, la 45 de ani, pentru a întări compartimentul ofensiv, lovit de multe indisponibilități (M. Domșa, Cîrloanță, Da Silva)

Au evoluat formațiile:

Viitorul Cluj: Măluțan – Șerbănescu, Milchiș, Podea, Gățan, Milandru, Calo/ cpt, Herciu, Al. Pop, Iepure, Doroftei; rezerve Borz, Baciu, Judea, E. Moga, Harangozo, D. Mureșan, Thiam, Cozac, Șoaită. Antrenor Marius Popescu.

Metalurgistul Cugir: Csapo – Dohotariu, S. Itu, V. Popa, Vitinha/ cpt – Șaucă, Udrea, P. Păcurar, Gh. Hăprianu – L. Itu, Cocan; rezerve Perjeriu, Șuteu, Kiraly, M. Neagu, Selagea, Tăban, Ad. Coman, R. Păcurar, Bura. Antrenor Ion Ilie.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Vasile Hârjoc, medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Alergare Montană din Portugalia

cugirinfo.ro

Publicat

în

În perioada 15 – 17 septembrie 2023, în Madeira, Portugalia, a avut loc Campionatul Mondial de Alergare Montană, eveniment la care au luat parte peste 500 de atleți de pe toate continentele.

Probele de concurs au fost de 9 km (competiție desfășurată în data de 15 septembrie) și de 32,4 km (desfășurată în 17 septembrie). România fost reprezentată în ambele probe organizate în cele două zile de concurs.

Din județul Alba a luat startul în proba de 32,4 km cunoscutul atlet Vasile Hârjoc, de la Clubul Sportiv „Metalurgistul” Cugir (născut în comuna Cut – antrenor profesor Gheorghe Hăprean). Acesta s-a situat pe locul I, obținând titlul de Campion Mondial la categoria de vârstă +70 de ani, imnul României fiind intonat o singură dată la acest eveniment major. Pe locul II s-a clasat un atlet din Polonia, iar pe poziția a III-a un alergător spaniol.

„A fost un concurs deloc ușor, m-am bătut pentru acest rezultat, reușind să apăr titlul european câștigat în Elveția în urmă cu două luni. De aici plec în Italia, la Pescara, unde se desfășoară Campionatul European de Atletism. Probele la care particip sunt: Cros 6 km, 5000 m (pe pistă), 10 km alergare pe șosea și 21,097 km Semimaraton”, ne-a declarat cugireanul Vasile Hârjoc.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir