cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Semieșec la despărțirea de suporteri pentru trupa de sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj 1-1 (1-0)

Semieșec la despărțirea de suporteri pentru trupa de sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj 1-1 (1-0)

Publicat în 01.12.2017 la ora 16:47

Metalurgistul Cugir a remizat la ultima reprezentație internă a turului, scor 1-1 (1-0), cu Sănătatea Cluj, după ce a condus încă din minutul 4 (gol Tăban), iar vizitatorii au egalat în minutul 84, la una dintre puținele oportunități, prin E. Negru, fostul fundaș al Cugirului, deși se aflat în inferioritate (Ceaca eliminat în minutul 68).

Amfitrionii au început excelent și au deschis scorul rapid prin Tăban (4), reluare după apropiere după o bară a lui Afrapt, la centrarea trimisă de Bold.

Cugirenii au controlat ostilitățile, exceptând o intervenție a lui Crivăț, au beneficiat de un avantaj numeric de aproape o jumătate de oră, eliminat fiind Ceaca pentru cumul de avertismente și se părea că își vor apropia victoria. Absența golgheterului Seriei a 5-a Andrei Făgărășanu a contat foarte mult pentru „roș-albaștrii”

Însă în minutul 84, E. Negru a marcat împotriva fostei echipe, la o fază confuză, în care balonul a lovit și bara, iar Metaurgistul a încheiat cu un pas greșit în fața suporterilor un tur în care se va clasa pe poziția a 4-a

Metalurgistul este prima dintre divizionarele terțe din Alba care va intra în vacanță, gruparea de sub Drăgana având vineri, de la ora 14.00, pe „Arena Cugir”, ultima reprezentație a anului, de 1 decembrie, cu Sănătatea Cluj. După primele puncte interne pierdute sub Drăgana în meciul cu liderul „U” Cluj și setul de tenis administrat „lanternei roșii” Viitorul Ghimbav, „roș-albaștrii” nu au avut o misune simplă la despărțirea de suporteri. Formația condusă de Călin Moldovan a întâlnit o echipă incomodă, aceea a „virușilor verzi”, neînvinși de 6 runde.

Metalurgistul: Crivăț – Bold, Negrescu, Itu, Vărărean – Șaucă, M. Neagu, Sorian, Tăban – Măd. Popa, Afrapt; rezerve N. Bănică, Cioban, Udrea, Scurtu, Șt. Radu, Oltean. Antrenor Călin Moldovan.

Sănătatea: Lăzăreanu – Ciupe, E. Negru, D. Matei, Țîrlea – Șoimușan, A. Lupu, Ititesc, D. Lazăr, Ceaca, H. Rus; rezerve A. Todoran, Misăraș, Gașpar, Vardodi, Pașca, Yuh, Indreica. Antrenori Marius Semeniuc și Csaba Kiss.

Acest articol a fost citit de 202 ori

Semieșec la despărțirea de suporteri pentru trupa de sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj 1-1 (1-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.