cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Semieșec în prima partidă a returului: Metalurgistul Cugir – Crișul Chișineu Criș 1-1 (1-0)

Semieșec în prima partidă a returului: Metalurgistul Cugir – Crișul Chișineu Criș 1-1 (1-0)

Publicat în 02.03.2019 la ora 18:20

Metalurgistul Cugir a obținut doar o remiză, la primul meci din retur, 1-1 (1-0), cu Crișul Chișineu Criș, în derby-ul disputat astăzi sub Drăgana.

Coșmarul arădean continuă pentru formațiile din Alba, “roș-albaștrii” fiind egalați prin Modan (79) – când oaspeții erau în inferioritate numerică, Necșlescu (27) – deschiziând scorul.

Într-o rundă cu etape favroabile, cugirenii au ratat șansa să se apropie de lider la 4 puncte și să urce pe poziția secundă!

• 1-0, MIN. 27: NECȘULESCU a tranformat impecabil o lovitură liberă de la 22 de metri, o execuție vicleană, peste zid, în vinclul din stânga lui Dragău

• 1-1, MIN. 79: MODAN, lansat în adâncime, l-a driblat pe Crivăț în lateral dreapta și a trimis în poarta goală!

• Bozian eliminat direct în minutul 48!

În repriza a doua, în minutul 48, Bozian a fost eliminat direct, după un dialog la centrul terenului cu arbitrul! Prima ocazie a actului secund a fost șutul lui Șaucă (61) – prins în doi timpi de portar. Nou-intratul Făgărășanu (67) a reluat modest cu capul, pe centru, la centrarea lui Șaucă. În minutul 71, Dragău a intervenit salutar, cu piciorul în fața lui Făgărășanu, scăpat singur, iar la faza următoare Șaucă a solicitat  un penalty după un duel cu Pavel în lateralul careului mare. În minutul 73, Făgărășanu a executat o lovitură liberă laterală, în brațele portarului. I. Grozav (76) – la un pas de autogol, la o minge luingă către M. Matei! Ciornei (83) putea aduce avantajul în tabăra oaspeților, însă Crivăț a respins în lateral șutul din 14 metri! Modan (86) – șut din unghi, pe contraatac, peste transversală. Făgărășanu (88) a tras din întoarcere, pe centru, a reținut Dagău. Șuteu (88) – nu ajunge balonul în careul mic. Dragău a repins fabulos șutul lui I. Grozav (90+2), iar apoi Făgărășanu a reuat alături din careul mic

Prima ocazie a jocului este semnată de Șaucă (2) – șut în diagonală, pe lângă colțul lung. Ocazie imensă pentru oaspeți, M. Matei (7) – scăpat singur a fost blocat de Crivăț, la 10 metri, iar apoi relarea lui I. Ianc este respinsă din fața porții de un fundaș! Același M. Matei (12) șutează pe jos, de la 16 metri, în brațele portarului. În minutul 38, intervenție extraordinară a portarului Dagău, ce a respins de lângă bară mingea deviată de Modan, aflat la un pas de autogol. Bozian replică cu un șut de la 18 metri, prins de Crivăț (39). Diagonală P. Păcurar (41) pentru Vitinha, al cărui șut din unghi, din 8 metri, este respins de portarul ieșit în întâmpinare. Necșulescu (45) a încercat un lob de la 15 metri, Dagău a reținut.

În tribune sunt în jur de 400 de spectatori, gazdele evoluează în roșu-albastru, iar vizitatorii în alb-albastru.

• Ov. Morariu – noul căpitan

La prima reprezentație a anului, “roș-albaștrii” se prezintă după o campanie interesantă de achiziții. În prima formulă din retur sunt 6 jucători nou-veniți: Bold, Ov. Morariu – noul căpitan al Cugirului în absența lui Itu, I. Grozav, Vitinha, P. Păcurar, Cîrstean

Echipe de start:

Metalurgistul: Crivăț – Bold, Ov. Morariu/ cpt, I. Grozav, Vitinha – Șaucă (81, Șaucă), Dican, P. Păcurar, Dicu (89, Dohotariu) – Necșulescu, Cîrstean (62, Făgărășanu); rezerve N. Bănică, Lang, M. Neagu, Vărărean. Antrenor Călin Moldovan.

Crișul: Dagău – Clej, (90+1, Lezeu) Pavel/ cpt, Siminic, Suslak (82, Ciornei) – Piț, Gâlcă, I. Ianc, Bozian – Modan, M. Matei (81, Maghici); rezerve Mucha, D. Lazăr, Sabău, Lezeu, Lung,. Antrenor Adrian Abrudean.

Arbitri: Cl. Ștef, V. Gașpar, B. Albu (toți Tg. Mureș) Observatori D. Lucaciu (Cluj), D. Micșa (Timișoara)

Avertismente: Vitinha (50), Ov. Morariu (85) / Suslak (38) • Cartonaș roșu; Bozian (48)

Acest articol a fost citit de 145 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.