cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Șeful IPJ Alba, chestorul principal de poliție Ioan Nicolae Cabulea, la ședința Consiliului Local Cugir Cugir

Șeful IPJ Alba, chestorul principal de poliție Ioan Nicolae Cabulea, la ședința Consiliului Local Cugir Cugir

Publicat în 28.06.2013 la ora 16:08

Aleșii locali ai Cugirului, prezenți la ședința Coniliului Local de astăzi i-au avut ca oaspeți pe șeful IPJ Alba – chestorul principal de poliție Ioan Nicolae Căbulea și pe inspectorul principal Traian Paul Șerban – șeful Poliției Orașului Cugir.

Ioan-Cabulea-CugirInițiativa acestei întâlniri a aparținut șefului Inspectoratului  Județean de Poliție Alba care a dorit ca în acest cadru să-l prezinte consilierilor locali și unor reprezentanți ai primăriei pe subordonatul său, care a preluat conducerea Poliției Orășenesti Cugir în urmă cu o luna și jumătate. Șeful IPJ l-a recomandat pe inspectorul principal Șerban ca pe un bun profesionist, cu multă experiență și care a  îndeplinit funcții ca cea de ofițer de cercetare penală și al serviciului de investigare a fraudelor din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia. Chestorul principal s-a arătat convins de faptul că prin activitatea sa Paul Șerban va reuși să conducă în mod eficient colectivul de polițiști de la Cugir, iar cu sprijinul autorității publice locale să rezolve problemele comunității care sunt de competența poliției. Domnia sa a propus consiliului local ca în cadrul analizelor și dezbaterilor organizate să fie invitat și noul comandant, iar periodic, acesta să prezinte rapoarte de activitate în legătură cu preocupările instituției pe care o conduce.
La rândul său, inspectorul principal, Paul Șerban i-a asigurat pe aleșii locali și pe primar că nu va precupeții niciun efort pentru o cât mai bună colaborare cu factorii autorității publice locale, în așa fel încât în oraș să existe un climat de ordine publică și de respect penrtru lege.

Acest articol a fost citit de 553 ori

Șeful IPJ Alba, chestorul principal de poliție Ioan Nicolae Cabulea, la ședința Consiliului Local Cugir Cugir
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *