cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Sediu nou pentru sucursala de apă Cugir

Sediu nou pentru sucursala de apă Cugir

Publicat în 25.01.2013 la ora 12:05

În urmă cu mai bine de trei ani, aleşii locali din Cugir au dat undă verde unei adrese a S.C. Apa C.T.T. Alba prin care se solicita darea în folosinţă parţială pentru o perioadă de 24 de ani, a imobilului “Ştrand acoperit” către sucursala de apă din Cugir pentru amenajarea unui sediu.

Urmare a acestui demers, consiliul local a revocat o hotărâre anterioară prin care se aprobase darea în folosinţă gratuită pe o perioadă de 10 ani a locaţiei către Colegiul Tehnic ”ID Lăzărescu”, dat fiind neimplicarea şcolii în valorificarea spaţiului acordat.

În urmă cu aproape două săptămâni, societatea cugireană de apă a demarat în forţă lucrările la investiţia pentru amenajarea noului sediu fiind hotărâtă, potrivit surselor, ca în cursul lunii martie să se mute în casă nouă.

Potrivit informaţiilor primite, locaţia sucursalei va fi mult mai spaţioasă decât cea existentă, de pe strada Victoriei. Aceasta va dispune de spaţii pentru birouri, magazii, garaje, vestiare, grupuri sanitare, curte interioară, ş.a.  Iniţiativa amenajării prin eforturi proprii a unei părţi din ceea ce cândva se dorea a fi un ştrand acoperit al Cugirului este un început ce merită apreciat, gest ce ar putea fi urmat şi de alte persoane sau firme care ar avea ocazia să deschidă o afacere în restul de spaţiu aflat la dispoziţie. Este de asemenea, meritul sucursalei de apă de a fi realizat în cursul anului trecut, tot prin finanţare proprie, un pasaj de trecere pietonală, spre cartierul Cindeni, printr-o anexă a clădirii ştrandului.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 342 ori

Sediu nou pentru sucursala de apă Cugir
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.